Страница 137 от 159 ПърваПърва ... 87127135136137138139147 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,041 до 2,055 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Re:Втора употреба климатици

След някакъв направен маркетинг съобразно моите предпочитания за марка и година съм с спрял на следните модели:
    Fujitsu AS-E22S
    Fujitsu AS-E22R
    Toshiba RAS-2286D
    Това е за 9ките ( поне по мощност на отопление ). Значи първия е 1г по-нов от втория, а втория 1г по-нов от третия. Цената им е еднаква и на трите, приблизително. Бих помолил ако може за мнения за машините.
    Относно 14 ката ( отопление ) съм се спрял на 2
    Fujitsu AS-E28S
    Toshiba RAS-285NDR
    Тук вече нещата са доста различни. Фуджитсуто е произведено 2007, а Тошибата 05, въпреки че са модели 06 и 04. Има и съществена разлика в цената 400лв е по-евтино Фуджитсуто, но пък има значително по-ниски показатели. Тук въпроса ми е заслужават ли си тия 400 лв разлика при 2г повече експлоатация.

Благодаря предварително и ще помоля ако може да се дадат мнения само за тези въпросни модификации.

2.  

3. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Toshiba RAS-285NDR е модел от 2004 година, а не от 2005-та....И ако мислиш да правиш сравнение между AS-E28S и RAS-285NDR, е все едно да сравняваш модел на пежо с модел на лексус....

4. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    Toshiba RAS-285NDR е модел от 2004 година, а не от 2005-та....И ако мислиш да правиш сравнение между AS-E28S и RAS-285NDR, е все едно да сравняваш модел на пежо с модел на лексус....
    Еми аз това написах, че едното е модел 06 а НДР е 04, обаче и двете по табели са произведени респективно 07 и 05. Идеята ми е заслужават ли си 400 лв отгоре за климатик, който е 2г по-стар. Екстрите са значително повече, както и КОП, макс развъртане на компресора и тн, но заслужават ли си тези 400лв разлика

5. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

да, заслужават си, даже и повече....

6. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Aleksandars-някои караме и пежа,и никак не са лоши ,а за тошибата eddiвъобще не се замисляй-топ модел на марката за годината си,а и екстрите и комфорта си струват парите...

7. Тук е от
    Sep 2007

Здравейте,
    Може ли някой да ми даде техническите характеристики на следните климатици втора употреба
    DAIKIN R228DS
    FUJITSU AO222PE
    NATIONAL CS/CU22RBH
    MITSUBISHI MUZ J22P
    и кой от всичките има най-добри характеристики и екстри
    благодаря ви предварително

8.  

9. Тук е от
    Oct 2009

1.Каква е разликата между тези три националчета?
    2.Подходящи ли са за хол 35кв.м.(височина 2.60м.) със югоизточно изложение?

NATIONAL CS-40RBXE2
    NATIONAL CS-40RCX
    NATIONAL CS-40RDX2

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

NATIONAL CS-40RDX2 е с най добри параметри и като КОП и като мощност на макс.
    И 3-те машини ще се справят блестящо в това помещение.

11. Тук е от
    Oct 2009

Коя година са произведени машинките ?
    RDX2 мисля е на 200 волта(каквото и да означава това).
    Националите шумни ли са и по точно кои са подходящи за спалня ?

Кажете и нещо за SAP-D22U. Двоумя се между него и National CS-22RDX

12. Тук е от
    Oct 2009

Колега, не се сдържах да ти предложа да събориш стената м/у кухнята и спалнята и да си направиш един нормален дневен тракт около 30кв.м. Бодваш една тошибка 285(UDR,LDR,YDR) и си готов. А стаята, която ти е хол в момената да стане спалня.

13. Member
    Тук е от
    Jun 2009

тц,нищо не ми предлагай благодаря ти но не е мое,аз само съм "роднината" дет поръчва хубави климатици

14.  

15. Тук е от
    Apr 2010

здравейте моля за помо6т ако е удобно
    предстои ми закупуването на два климатика за утопление на апартамент ново строителство с външна изолация. Понеже в Шумен няма голямо предлагане сам се насо4ил към Варна клима за доставка и инсталация на климатиците.
    предлагат ми следния гореописан модел wx50js на Mitsubishi като най подходя6т за утопление....климата е втора употреба рециклиран с вси4ки екстри там като ,,плазмени филтри и кво ли о6те не ги запомних добре за 1900 лева..
    въпроса мие
    инвестицията от климатик втора ръка добра ли е или да се насо4а към нов модел някой ако може да ми посо4и коя година е този модел 6те бъда благодарен

16. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

simbat, инвестицията втора ръка е добре, но не такава от 1900 лв...Що ми се струва че искат да те порежат яко...?! Машината е модел от 2002 година, много добър като модел, но не става да ти искат толкова пари....

От писанията мисля, че искаш с една машина да отопляваш целия апартамент - ако е така, недей да имаш такива помисли. Задачата е неизпълнима, повярвай ми. По добре, дай някаква скица на апартамента и да те посъветваме как да разположиш и къде климите, както и какви мощности са ти необходими за твоите условия.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от deliveryman
    Кажете и нещо за SAP-D22U. Двоумя се между него и National CS-22RDX
    Взимай националчето. Санчото е по-нов на години, но националчето има повече шукарийки.

18. Тук е от
    Apr 2010

ами хола е 45 квадрата но е много раз4упен с обособени места за хранене, кафе и кухня отделно ,,,затова прибягнах до голям размер климатици като 22,и 24
    ина4е имам малка спалня за която 6те взема отделен климатик 10 или 12 но той не мие проблем избора на големият ме притеснява понеже има само една предвидена вън6на стена за клима и затова,,вси4ки други са вътре6ни и няма каде да се постави друга ма6ина...
    варна клима ми предлагат нов но за 2600 и затова ре6их да взема втора употреба за 1800 там уж с вси4ки екстри :default но сега май се раззубеждавам ве4е като 4ета ва6ите мнения....
    днес една фирма ми предложи дайкин 24 за 2060 лева тайландски но ми се струва много евтино пак в българия аз се страхувам от ефтинине не6та 4е много ментаци има и затова
    ина4е ни6то не сам капарирал и пари4ките все о6те са в мен така 4е о4аквам предложения
    поздрави на вси4ки

май сам много бос в климатиците или поне засега не сам седнал да про4ета два реда за тях в стария апартамент имаме два нови единият панасоник с сензор контрол дригия съ6тиоя ама менте няквао от технополис разликата е от земята до небето между двата и затова много неим вярвам на ефтините

ако има някой от 6умен и познава коректна фирма за климатици 6те му бъда благодарен за помо6та
    нови втора само да стане работата 4е много ме е яд когато си дам парите и после гаранционното обслужване куца като трикрако ку4е

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5339
    Последно: 28-02-25, 05:53
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе