подариха ми тази машина Санио SAP-C286LVR , външно е запазена , има незначителен проблем в външното тяло , ако някои има наблюдения за този модел да сподели , идеята е дали да отива за части или да е рециклирам
подариха ми тази машина Санио SAP-C286LVR , външно е запазена , има незначителен проблем в външното тяло , ако някои има наблюдения за този модел да сподели , идеята е дали да отива за части или да е рециклирам
Честито,milenataa!
За 16м2 този климатик ще отоплява безпроблемно при ниски т-ри, ако имаш и изолация...максималната му отоплителна мощ при 2*външна т-ра е 2.9кВт!
jony, SAP-C286LVR е класика и ако е в ред, ще ти служи доста време още....
Трябва ми климатик за 22м2. Предпочитам фирма от Пловдив, защото ще се монтира в града. Може с монтаж от Вас или от мен. Надявам се на предложения, може и на лични. Монтажа трябва да стане до края на месеца.
Здравейте, някой може ли да ми даде някакви данни за следните климатици:
Toshiba RAS-2558AST, SANYO SAP-L25B, NATIONAL CS-BYG25K, CORONA CSH-254CV.
Аз нишо не можах да намеря из нет-а за тези модели.
Много стари машини, от 93 до 97 година е производството им. Ако ти ги дават на символична цена може и да си избереш нещо.
благодаря! А кои са 93-а и кои 97-а? А повече инфо?
Национала е от 97 година, тошибата също, Саньото- упс 2001 г. короната май е от 2004г. явно не съм ги догледал одеве, но нека кажат и другите.
благодаря, blue1! Към кой от тях да се ориентирам? Достатъчен критерий ли е само годината на производство? пропуснах да уточня, че ще се използва основно за отопление.
Годината на производство при употребяваните климатици, не е първостепенен критерии, обяснявал съм го много пъти защо. Напиши за каква стая ти трябва машина, цената каква е на която ти дават тези? Ако трябва да избирам от всички тези машини при равни други условия- изключвам годината на производство, категорично бих взел саньото.
blue1, благодаря! Това исках да зная- коя от тези машини да вземам. Иначе помещението е около 45 куб./площ около 16 кв.м./ със сравнително добра, дървена дограма.
така, ето какво свалих като номера от външните тела:
Toshiba RAS_)2558AST- 81131104
Corona CSH-254CV- 015061/това е положено с печат на ръка/, 389001
SANYO SAP-L25B- 0469998
NATIONAL CS-BYG25K- JIS:572002, 0682807676, F031213
Моля, ако на някого тези цифри му говорят нещо да си каже мнението. Коя е годината на производство?
някой може ли да ми отговори на по-горе зададения въпрос?
Май си записал сериен номер на производство... трябва да видиш стикерите, залепени отдолу на вътрешното тяло, поне за SANYO съм сигурен, че освен йероглифите, трябва да има с арабски цифри мощностите на охлаждане и отопление в кВт, консумацията, както и годината на производство.