Страница 141 от 159 ПърваПърва ... 91131139140141142143151 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,101 до 2,115 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2004

Re:Втора употреба климатици

Благодаря на всички, изказали мнения по моя въпрос, но те породиха още въпроси.
    gnf, колко ще бъде крайната цена, според теб, защото аз се пазаря да ми го дадат за 1400 с монтажа и транспорта до София.
    И да ми тропнат ДДС върху нея, са още 280 лв., но мисля, че това е цената с ДДС.
    Гледах и Дайкин, но този има повече екстри и е модел от 2005-а, така че надали е работил повече от 3-4 г.

VeleV.Klima, колко по-мощен трябва да търся за това помещение?

justify, помещението е жилищно, не се пуши, но има 3 котки. Освен това, казаха, че гаранцията се поема от тяхна фирма в София.

Благодаря ви за отзивчивостта.

2.  

3. Junior Member Аватара на ivofordivo
    Тук е от
    Oct 2003

малко помощ. имам едно Mitsubishi MSZ-SFX28F та като му наглася клапите да духат надоло отвесно,точно след определен период от време се преместват нагоре сами,пак ги наглася отново през дистонционното да се преместят надоло ,и пак след точно определено време се преместват отново нагоре.така си седят докато не изключа климатика.това го прави само на режим охлаждане.ако някой има този модел ,и има някакви наблюдения да пише как евентуално мога да го оправя това собствено мнение на клапите.

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Ами макар и стар това е доста "умен" и качествен модел на Митсубиши. Проблем няма, вероятно нещо бъркаш с дистанционното.

5. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Да не би да му е заложено след определено време да си минава клапата на автоматичен режим,и затова да се вдига,което си е нормалното положение на режим студено?

6. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от remark
    Здравейте, специалисти във форума!

Имам въпрос към вас. Смятам да купя следния климатик: http://japanclima.com/products/NATIO...252d40RCX.html
    Ще го използвам целогодишно, помещението е около 45 квадрата, с вътрешна изолация, ПВЦ дограма, 2 външни стени и една преградна, която го разделя на две части с голям портал на нея.
    Бих искал мнение за самия климатик, както и за фирмата, която го предлага, защото тя е във Варна, а аз - във София.
    Благодаря предварително на всички отзовали се.
    много хубава машина която няма аналог на 220 волта ,на тая цена е направо подарък .. жалко че сега не търся климатик

7. Junior Member Аватара на ivofordivo
    Тук е от
    Oct 2003

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    Да не би да му е заложено след определено време да си минава клапата на автоматичен режим,и затова да се вдига,което си е нормалното положение на режим студено?
    Ами не знам.Пробвах и с друго дистанционно пак същото.Нямам да идея какво да направя че да седи клапата там където е зададена а не да си минава в горно положение когато си изка.

8.  

9. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от remark
    Здравейте, специалисти във форума!

Имам въпрос към вас. Смятам да купя следния климатик: http://japanclima.com/products/NATIO...252d40RCX.html
    Ще го използвам целогодишно, помещението е около 45 квадрата, с вътрешна изолация, ПВЦ дограма, 2 външни стени и една преградна, която го разделя на две части с голям портал на нея.
    Бих искал мнение за самия климатик, както и за фирмата, която го предлага, защото тя е във Варна, а аз - във София.
    Благодаря предварително на всички отзовали се.
    Имам същия модел само,че 22ка от около 10 дни,така че впечатления имам само при режим студено.Има доста екстри като аспирация,плазма,кислороден генератор,почистване с йони,показва вътрешна и външна темп.а и влажност на въздуха.При работа избутва предният панел напред и малко нагоре,но имай впредвид,че е малко силна струята-турбината е доста голяма и ако се спи там-да се предвиди при монтажа.

10. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Някой може ли да ми каже това какъв модел SHARP е ,коя година е, и колко струва 2-ра употреба ?

https://www.youtube.com/watch?v=MZ5psfQdv-s&NR=1

11. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

bobovo, това е модел на Sharp от серията SX за 2008 година. Абсурд да намериш втора употреба...Иначе като нови почват от 2000 нагоре, уникални машини са!

12. Тук е от
    Oct 2008

Здравейте. Харесах си един NATIONAL CS-256TB-W но информацията която откривам за него в нета е с йероглифи. Някой има ли инфо за този модел, и оправдана ли е покупката му според вас. Предлагат ми го за 900лв с монтажа. Благодаря предварително на всички отзовали се.

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Сам по себе си климатика си заслужава , 3-4 годишен модел- базов, но с висок СОР ~5.40, ако е за спалня по-добре не, защото създава доста силно течение. За страниците с йероглифите просто натистни линка "превод на страницата" и ще получиш достатъчна информация за модела.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2008

http://www.eakon.jp/model2006/img/na-siyou2.gif
    С 2.8кВт максимум при 2гр.външна, за добре изолирана стая до 15м2 ще отоплава без проблем.

16. Member
    Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    Бургас

Цитат Първоначално публикувано от ivofordivo
    Ами не знам.Пробвах и с друго дистанционно пак същото.Нямам да идея какво да направя че да седи клапата там където е зададена а не да си минава в горно положение когато си изка.
    Така е заложено в софтуера.Ако клапата е насочена надолу продължително време може да замръзне вътрешното тяло.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Какво ви е мнението за тази машина Sanyo SAP-SX22N. Модел 2003 г.
    Охладителна мощност: 2.2 (0.1~3.1)kW
    Отоплителна мощност: 3.0 (0.1~5.2)kW
    COP: 5.45/ EER: 5.64
    Фреон: R-410А
    Консумация на електроенергия:
    охлаждане: 390 (90~900)W
    отопление: 550 (90~1245)W
    Стая 40 м3

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Доста хубаво климатиче. А за 40 м3 е перфектен.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе