били ми казал коя година е национала и за 75куб 30кв дали щесе справи 900 лв всичко добра ли е цената
били ми казал коя година е национала и за 75куб 30кв дали щесе справи 900 лв всичко добра ли е цената
Цената е добра ако е с монтаж, машината е от 2002 година и е най-върховият модел за фирмата тогава за България и в момента. За 30 квадрата обаче е малък, освен ако жилището ти не е много добре изолирано и топло по принцип. За тази машина вече съм давал инфо в тази тема така че потърси.
Благодаря, ти Александърс! Пиши ми още нещо за модела min и маx на отопление и друго каквото намираш и ако може превод на дистанционното.
Здравейте,
Искам да попитам за Sharp AY-T22SC дават ми го втора ръка за 900 лв. и понеже е с аспирация 200 лв за монтаж. Ще го слагам в детската която е около 12 кв. южно изложение с топло изолация и ПВЦ дограма. Интересува ме струва ли си шарпа, горе долу от коя година е и дали не е много шумен? Иначе КОП-а му го дават 5.57.
2006-та е ако не бъркам нещо! Ако съм прав, си е находка
http://www.sharp.co.jp/support/air_c...22-45sc_mn.pdf
Иначе не е от върховите модели, но за 12 кв.м. става.
Деян е напълно прав, машината е страхотна и на добра цена. За Япония наистина не е най-върховият модел на марката, но за България е абсолютно без никакъв аналог в момента.
Има ли някой данни за климатик TOSHIBA RAS-4026ST ,че не си личат надписите на табелките. Години, COP и т.н. Знам че е 4 и 6 КВ и нищо друго.
а някаква информация за toshiba ras-406ldr ако обичате
99-2000 година модел, върхът на бора е за годината си на производство.