airclima не позна. Нищо общо нямам с продажбата и ремонта на климатици професията ми е много далеч от тази тема. Вероятно фирмата която си цитирал е клиент на вносителите който аз знам.
valen1 защо така се косиш? Климатиците на по 7 години струват от 150 до 400 лева без монтажа, външният му вид след като се изчисти си е като на нов ти нали не сядаш върху твоя.
Най-стария климатик който аз съм ползвал е Санйо което закупих през 2000 година, той тогава беше 7 годишен миналата година го подарих на един роднина и той продължава да си го ползва.
За захранването е коментирано и очаквам ти да си първият човек във форума който да категорично да докаже големият недостатък на трафа.
Гаранцията е две години с възможност за удължаване с профилактика за сумата от 50 лева в края на гаранцията.
Писал съм го и пак ще го пиша за много потребители дистанционното и на английски е проблем.
Сериозните фирми поне в Пловдив вече дават дастатъчна по обем преведана информация за машината която си купуваш.
И защо пишеш в темата за клими втора употреба след като нямаш и не си ползвал такъв. Ако искаш да спориш и от спора да има някъв смисъл давай с конкретните въпроси, разпитай близки или познати който ползват такива машини и си създавай мнение.
При климите втора ръка въпроса седи като при автомобилите, аз пък и много други шофьори не бихме си купили за 14000 лева нова дачия логан, а примерно една запазена тойота.