Първоначално публикувано от
kantonaa Моя Дайкин /втора употреба,3.6кВ отопл.помещение 40куб.м./оставил съм го на 18 гр.и през деня е на 4 та степен на вентилатор,а през нощта на автоматичен.Поддържа през цялото време температура 20 гр. на 1.4 метра от пода.Когато навън беше 6-7 градуса и сега през нощта когато паднаха под -5 гр,все си ги поддържа тия 1-2 градуса горница над зададеното.18 гр.му е минимума на отопление което може да се зададе.Та работейки така
си включва и изключва като конвенционален,а е инвертор.Докато беше по топло го намирах за нормално,но сега когато темп. падат под нулата през нощта отново си изключва и включва.
Взех да се притеснявам дали го експлоатирам правилно.Нормално ли е при тези температури да включва и изключва.Не трябва ли само да поддържа с мин. усилие температурата.С размразяванто няма проблеми.Държа го на 18 гр.,защото както казах при тази настройка поддържа ок.20 гр.което ми е напълно достатъчно.Може би трябва да му задавам повече градуси,но не ми се иска защото ми става нервно от топлото и само се караме с жената.Моля някой от знаещите да ми отговори.Предварително благодаря!