точно така ..много по трудно можеш да се объркаш ,пише си всичко
точно така ..много по трудно можеш да се объркаш ,пише си всичко
ами някой може ли да ми каже моя National cs-g25t-w с какъв фреон е
здравейте, нужна ми е информация за този модел, Sharp AY/AE-X127E, кой каквото има:
1. от коя до коя година се произвеждат?
2. параметри
3. компресорът какъв е и надежден ли е?
4. намират ли се части ако нещо се случи
5.проблеми ако някой знае с този модел
6. инструкция за експлоатация
мерси.
Моля някой ако знае да ми обясни какъв ми е климатика и с какво BTU е и коя година е произведен. Марката е CHOFU RA 40 20 PV . Дистанционното е модел CAR - 20 PVF и климатика е на 200 волта.
Проблемът е,че при смяна на по-висока или по-ниска температура климатика си работи на някъф си негов режим. Мерих температурата която излиза при зададена 28 градуса излиза 32 . Нормално ли е това ?! В стая с квадратура 25 квадрата неможе да направи повече от 18 градуса!
Вероятно да е проблем с количеството фреон-често срещано при втората употреба.Ако имаш някаква гаранция,по-добре се обади на фирмата,която го е монтирала.
От къде го изкопа тоя модел "40 20" - няма такова нещо в целия нет?!? Я му снимай табелката или пак я прегледай - нещо сигурно бъркаш. Дистанционни излизат много в аукционите ама не са свързани с конкретен модел - просто дистанционни.Първоначално публикувано от cahdiho
П.С. гледам маркировката на сегашните модели - първите две цифри са за девятка(09), дванайска(12) - а твоето 40 ме хвърля в тъча?! 40 000 топлинни единици ли ти е машината? Опиши я горе-доло по размер - снимка нещо имаш ли?
Правилното изписване на модела трябва да е Chofu RA-4020PV. В интернет не можах да намеря информация за него.
Иначе цифрата 40 в името му означава мощността на машината в режим охлаждане - 4 kW, а цифрата 20 технологичната разработка като версия.
Например, в момента производителя продава за Япония модел RA-4029SVX, с номинална мощност на охлаждане 4 kW и номинална мощност на отопление 6 kW.
МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА КЛИМАТИК SHARP AY-22GD
Mod.edit avenger Не пиши само с главни букви!
Избихте рибата с тия модели, как може в 21век да не излиза нито ЕДИН документ(на никакви езици) при търсене с Гугъл?!? Щом няма две думи за модела - как ще е с частите?
http://img408.imageshack.us/img408/1499/dscf2930hs9.jpg
http://img380.imageshack.us/img380/8316/dscf2937tu6.jpg
Това са снимките от чудото CHOFU-sereno RA 4020 PV
Дано да ви помогнат да го разгадаем!
Първото,което виждам-КОПа му е 2,1-2,2,като сравнявам топлоотдаването с консумацията.Демек или е много вехт като модел,или е от най-евтините в Япония.И много леко външно тяло за мощността си,което не е много добре.Може да не топли при ниски температури.
Щом не излиза в интернет, май е доста старичък. Все пак е на R22, т.е. това значи май преди 2001-ва. Още по-лошо, имам съмнения за 91-ва, но може и да греша.
Баси и трактора 2кВ ще смуче за да пусне 4кВ?!? Колко пари си дал за него?(мисля че вече се "оливате" с тоя мерак за 100волтова машина - отваряйте си очите хорааааа).