Страница 32 от 159 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2007

Re:Втора употреба климатици

Blue1 беше ми казал преди време че за моя климатик Daikin /втора употреба/ на външното тяло означенията са AN40BDP-W , а на вътрешното AR40SDP има доста информация.В нищо не открих, ти можеш ли да ми напишеш нещо повече за неговите характеристики ?Предварително благодаря!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Малайзийски са само инверторните панасоници. Не съм чул да има такива конвенционални.
    Както описваш проблема на твоя приятел ,е възможно и монтажниците да са пишман-майстори.

4. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от muchoto
    Малайзийски са само инверторните панасоници. Не съм чул да има такива конвенционални.
    Както описваш проблема на твоя приятел ,е възможно и монтажниците да са пишман-майстори.
    Незнам, кои какви са но на тях им пишеше made in malaizia, 9-та го взеха за 600лв., 12-та за 800лв на промоция от Техномаркета миналата година лятото.

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Тоя техномаркет...
    Аз не съм видял малайзийски Panasonic за такава цена. Тая "промоция" да не е била с лепени на ръка етикети

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Peshew това са основни характеристики на модела според независим институт "ECCJ performance catalog in June 2001 edition" Модела се пройзвежда от 2001 до 2003 година. Буквата W след модела означава че климатика е бял, мисля, че това ще ти е достатъчно за функцийте и дистанционното ако не се лъжа ти пратих по пощата.

Daikin AN40BDP-W Cooling Power consumption (W) -1095, COP -3,65,
    Cooling time amount of power consumption (kWh / Month) 115,

Heating Power consumption (W)- 1740, COP - 3,45
    Standard heating ability (outdoor air 7℃) (kW)-6
    When heating amount of power consumption (kWh /Month)- 257
    Low-temperature heating ability (outdoor air -2℃) (kW)- 5,4
    Energy conservation standards Percen -97

7. Тук е от
    Nov 2007

Благодаря!Не съм съвсем добре с енглиша ,но общо взето разбрах за какво става дума,само това - Low-temperature heating ability (outdoor air -2℃) (kW)- 5,4 - нещо неможах много да го разбера.Това е най ниската температура при която работи ли е?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Не, това е мощността която отдава при -2*.

10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

@ georgi_guse Шанса някой да има такова дистанционно и то да не му трябва е почти нулев , а и 50 лв. въобще не е безбожна цена - направо отивай и го взимай , а ко не е с ироглифи а е за европейски модел - супер.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от rumo
    @ georgi_guse Шанса някой да има такова дистанционно и то да не му трябва е почти нулев , а и 50 лв. въобще не е безбожна цена - направо отивай и го взимай , а ко не е с ироглифи а е за европейски модел - супер.
    Абсолютно съм съгласен за дистанционното!

Аз също не съм виждал конвенционални Панасоници-Малайзия, за тия пари които посочваш, са чайници от по-евтините

12. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Преди известно време някой търсеше дистанционно за някакъв японски модел, и дистанционно се намери за 30 лева оригинално. Georgi_guse на лична ти пратих един телефон да питаш за твоя модел.

13. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от georgi_guse
    Незнам, кои какви са но на тях им пишеше made in malaizia, 9-та го взеха за 600лв., 12-та за 800лв на промоция от Техномаркета миналата година лятото.
    Абсолютна лъжа. По празниците може и да плъзнат лепенки Made in Japan.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2007

Странно, климатика ми(дайкин 28-ца, втора ръка), спира сам от време на време.Работи си нормално и изведнъж спира все едно съм го изключилот дистанционното.После го включвам пак и си работи без проблем.До следващото спиране.Това обикновенно става когато е работил от доста часове.Най-лошото е че обикновенно е през нощта, и се събуждам в страшен студ :-)
    Някой има ли идея, от таймера ли е нещо, що ли??Таймера не съм го настройвал на дистанционното, мигат си нулички.Па и можеш ли го разбра с тия йероглифи .

16. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от kiki.t
    Странно, климатика ми(дайкин 28-ца, втора ръка), спира сам от време на време.Работи си нормално и изведнъж спира все едно съм го изключилот дистанционното.После го включвам пак и си работи без проблем.До следващото спиране.Това обикновенно става когато е работил от доста часове.Най-лошото е че обикновенно е през нощта, и се събуждам в страшен студ :-)
    Някой има ли идея, от таймера ли е нещо, що ли??Таймера не съм го настройвал на дистанционното, мигат си нулички.Па и можеш ли го разбра с тия йероглифи .
    Викай майстори

17. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

kiki.t вероятно сработва някаква защита която изключва машината. Като го пускаш без да е уточнен проблема, най-накрая може и да го хвърлиш. Между другото не е невъзможно да си включил и 24 часовият таймер. Такъв имат някой модели на Саньо и ако ги включиш климатика всеки ден ще се изключва в един и същи час. Ако желаеш напиши модела и номера на дистанционното , че да видим за каква машина говориш.

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Направи му самодиагностика и кажи каква грешка дава. Това става с бутона cancel- за изкючане на таймера. Надявам се, че този с йероглифите си има такъв бутон. Завържаш го 5 секунди и ще чуеш оискане от климатика. След това почваш да зиреждаш със същото копче грешките. Ако изписка два пъти значи си попаднал на точната грешка. Ако няма проблем изписква само един път. Дано грешките не са с йероглифи. За да изключиш режим дигностика пак задържаш Cancel-а 5 секунди.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 159 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе