Климатика си е инвертор и шарпа топли много добре това че "echo" не го е чувал и го класифицира като китаец не се тревожи. и 3.6кв е 12294.6444972btu
Климатика си е инвертор и шарпа топли много добре това че "echo" не го е чувал и го класифицира като китаец не се тревожи. и 3.6кв е 12294.6444972btu
Имам цели три броя Sharp Windom две 10-ки и една 18-ка преди една година си ги купих втора ръка от АНТ , за да се отоплявам понеже мошенниците от парното ми ебаха майката идеални са както за топло така и за студено! Дадох 2000 лева за трите и изобщо не съжалявам и при минус 22 градуса отплява апартамента много икономично сега лятото почти не съм ги ползвал ! Пазя си и сметките за тока за неверниците които не вярват , според мене мойте са модели 95-97 година тихи са не бучат . Друго ако те интересува питай!
Само съм отбелязал, че данните, които fair посочва са като на евтин китайски климатик на същата цена, но нов!Първоначално публикувано от airclima
Иначе може и да е супер - няма да споря, просто секънд-хенд-а е въпрос на шанс за мен, но `за всеки влак си има пътниците` - като обикновен потребител мен ме е страх от стоки без гаранция - тук и КЗП няма да помогне...
Ако забелязваш, става въпрос не за качество на нова/стара техника, а за гаранцията какво ще получиш като си дадеш парите![]()
Няма смисъл да споря с тебе но климите 2ра употреба също имат гаранция и то по голяма от на новите. Ти явно харесваш ментетата защото са нови.
Но едно съм съгурен че караш кола 2ра ръка за което май не си на същото мнение![]()
Имат гаранция... ако имаш сериозна фирма насреща... може и да си прав за себе си...Първоначално публикувано от airclima
А за колата - определено считам, че тази дума трудно може да се отнесе добре за машина над 3 години, а след 7мата - изобщо! Пък към марките съм още по-особено настроен - това VW, Opel, Ford...
Но пък `за всеки влак си има пътници` - мисла, че е по-добре нов Hyundai, отколкото Mercedes `96а /предвид срока на възможна експлоатация и навъртените километри/
Здравеите,искам инфо за GENERAL- ASH7RSCCW секън хенд разбира се имам ги под ръка но не се знае цената.Предполагам няма да е висока но ми кажете оретировъчна и дали го бива точно тоя модел .
Някой знае ли от каде би могло да се свали някаква инструкция за работа с дистанционните управления на японските климатици?
Или поне да има някой който разбира японски?
Всичко е показано с японски йероглифи, а може би има дребни детайли които са важни за работата на климатика.
Повечето дистанционни може би съдържат едни и същи символи, добре ще бъде ако някой който им разбира сподели кое за каква функция се отнася!
здравеите на всиЧки.моля панЧо и другите знаещи да дадат тел.на фирми за втора употреба климатици,от софия и пловдив ако може.мерси предварително![]()
Наскоро си взех Fujitsu с означение на вътрешното тяло - AS25FPB-W и на компресора - АО25FPB, 2000 година, 12-ka с дистанционно AR-BB3. Не мога да разбера за какво служи третата лампичка на вътрешното тяло. А на дистанционното отзад има две вдлъбнати копчета (едното е за настройка на часовника), като натисна другото двете горни лампички на вътрешното тяло започват да мигат. Някой може ли да помогне с информация или с линк на английски, руски или поне на български![]()
здравеите на всиЧки.моля панЧо и другите знаещи да дадат тел.на фирми за втора употреба климатици,от софия и пловдив ако може.мерси предварително
www.frigo-star.hit.bg
Това копче е за ресет на дистанционото към климатика тоест конектва се.
Благодаря за отговора, но кога се налага да се прави такъв ресет ?
Здравейте.
Аз знам как се работи с японско дистанционно.Рабогил съм 3 г. към фирма за клима 2 у-ба.Най-добрите са FUJITSU i HITACHI.Останалите дават дефект.
Здравейте, имам Fujitsu 2-ръка. Интересува ме как да използвам функцията с таймерите. Благодаря предварително.