Aleksandars, благодаря за превода на дистанционното.
Климатика ми е DAIKIN AN28DES-W - вътрешно тяло
NR28DES - външно тяло
и няма дисплей
Aleksandars, благодаря за превода на дистанционното.
Климатика ми е DAIKIN AN28DES-W - вътрешно тяло
NR28DES - външно тяло
и няма дисплей
Здравейте!
Имам молба към вас. Някой можели да ми даде информация за този климатик National CS-G28Y2-N.
Предварително благодаря.
Намирам следното:
CS-G28Y2
2,8 kW охлаждане, 680 W консумация, EER 4.12.
4,2 kW отопление, 940 W консумация, COP 4,47.
Година: 1999.
KFC, модела е от 1999 година. Охладителна мощност 2,8 kW и консумация 625 W при COP 4.48. Отоплителната мощност е 4,2 kW при консумация 910 W и COP 4,60. Тези параметри са при 7 градуса външна температура. При 2 градуса, машината се развърта до 4,6 kW. В класацията на EECJ е на 19 позиция.
Мерси на всички!
Можели да ми дадете превод и за дистанционното за този климатик National CS-G28Y2-N
Първоначално публикувано от conrad
Момчета, проблема все още съществува! Вън температурата е под 15 градуса и като задам на климатика да отоплява на 26 градуса вътре в стаята, започва да духа хладна струя, а компресора отвън въобще не се завърта. Ако обаче му задам за охлажда, проблем няма!
conrad, А поддържа ли си точно зададената температура на режим охлаждане.
Трябва да се проверят стойностите на всички датчици за температура които климатика има.
В режим на охлаждане се справя много добре, и поддържа температурата(+-1 градуса). Но в режим на отопление, направо замръзвам. В момента отвън е 10 градуса, а климатика е настроен на 30 но си духа хладна струя. Не мога да разбера, защо компресора не се развърта.
Едит: В момента в стаята е 20 градуса, климатика е настроен на 30...но в ауто режим въобще не обдухва(сякаш е стигнал зададената температура), само ако му дам на макс обороти тогава започва да обдухва но със студена струя
alexsandars би ли ми казал на вътрешното тяло кое е изписано номиналната мощност или максималната примерно 2,2 и 3,2kw щото си харесах едно даикинче водят го 10ка с 2,2 на охл и 3,2на отопление става въпрос за помещение 30кубика
bentarp, Те може да си го водят както си искат, но в действителност е седем и половина.
Не се доверявайте на фирми които ви лъжат и то още в самото начало. Ако някой ден с климатикът има проблеми, може да продължът с лъжите.
За 30 кубични метра, ако климатикът наистина отдава на отопление номинални 3 200 W ще ти свърши работа.
Wow, кой е тоя Дайкин с 2,2 на охлаждане и 3,2 на отопление? Я дай моделче? Ако е втора ръка може, но напоследък яко занижават разликата между топлинна и охладителна мощност.Първоначално публикувано от bentarp
bentarp, за това помещение няма да имаш проблем с тази машина. Вземи дай точната сигнатура на машината и да е обсъдим ако искаш.
благодаря ви утре я плащам и ще ви кажа точния модил
НЕ СЕ СДЪРЖАХ И ОТИДОХ ДА МУ ЗАПИША ТОЧНИЯ МОДЕЛ,ОБАЧЕ ВИДЯХ ОЩЕ 2БР КОЙТО МИ ГРАБНАХА ОКОТО.ТА ЕТО ГИ СЕГА-ДАЙКИН F22BTSS, МИТСУБИШИ MSZ-ZXV22P,ФУДЖИТСУ AO22NPE. СЕГА СЪМ В ДИЛЕМА КОЙ ДА ИЗБЕРА ALEXSANDARS ТИ СИ НА ХОД ДАИ ДА ИМ ВИДИМ ПАРАМЕТРИТЕ ЩЕ ТИ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРЕН