Нямаш грижи....Първоначално публикувано от gicho76
Нямаш грижи....Първоначално публикувано от gicho76
aleksandars,кажи ми брат, ориентировъчна цена и марка.,която ти би предпочел за стаи с кубатура 62 и 45 куб .м не съм в час и просто искам да си сверя часовника ,за да не се прецакам
Човече, все пак избора на климатик се състои от много компоненти - не само от кубатурата на помещението. Ако ти кажа, че имам Тошиби, Саньо, Митсубиши, Хитачи, ти кое би избрал?! За мен е важно климатика да работи и да нямам грижи с него по отношение на отопление, а и изобщо като работа. Лично аз не продавам климатици, така че цена трудно бих ти казал. Всяка фирма определя цените си спрямо модел, година на производство, екстри и други фактори. Ако си се насочил към нещо конкретно, сподели го тук във форума и ще обсъдим дали си заслужава да го вземеш.
Извинявай Aleksandars ама не разбрах, в Пловдив ли трябва да дойда за упътването ?!? Ако го имаш на файл може да ми го пратиш на: gicho76@gmail.comПървоначално публикувано от Aleksandars
момчета монтираха ми MITSUBISHITO ZXV 22P хареса ми как стана монтажа,но ще го видим като стане -15.само бяха ми забравили превода на дистанционното та ако може някои да ми го прати ще ви бъда благодарен
добър избор ,окото гледа ли те а ? тих ли е ,я снимай дистанционното
Адаша се шегува нещо... Наистина се съгласявам с него. Момчета и момичета, все пак хората посещаващи този форум не са всезнаещи и такива като нас, които искаме да Ви помогнем незнаем абсолютно всичко за моделите от които се интересувате. Така, че за наше и за Ваше улеснение ще е по добре, ако прилагате снимка на дистанционните които искате да Ви бъдат обяснени.Първоначално публикувано от Alexi
Това дистанцонно отдавна съм му хвърлил око, като пулт за някаква космическа техника е
това е на ZXV но от последните 2 години .. според мен неговото няма да е такова ,инак тая техника си е космическа на фона на китайците които ни заливат
Адаш, предполагам, че неговото ще е подобно, но без предния панел. Скоро видях такова, предполагам няма да имат кой знае каква разлика.
не няма нищо общо с това снимах го ама сега как да го вкарам в комп. и да го прикрепя към статията
С какво го снима - ако е с фотоапарат, прехвърли го на компа и след това го качваш примерно от тук http://imageshack.us/ и после ни го предоставяш...
с GSM е но утре ще го прехвърля и ще го пусна хиляди благодарности