Страница 61 от 159 ПърваПърва ... 1151596061626371111 ... ПоследноПоследно
Резултати от 901 до 915 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2003

Re:Втора употреба климатици

Цитат Първоначално публикувано от joro-z
    Здравейте,
    Ето линк кадето качих снимка на дистанционното за клима National.http://img392.imageshack.us/my.php?i...ationalxk5.jpg
    Това ли са му всички бутони? Иначе по картинките е ясно кой за какво е. Обаче след като има индикатор на вътрешното тяло "таймер" това значи че може да се настройва да се включва/изключва в даден час - за целта обаче (колкото и да са направени многофункционални) ти трябват още поне 1 бутон за активиране на функцията - за смяна на цифричките на часа може да е с на градусите(+/-). Може ли обаче дистанционното да е от съвместим модел без таймер? Обаче остава пак въпроса как му се настройва часа?

Най-добре е да му препишеш от тенекиите модела - за да не гадаем.

П.С. пробвай дали не се отваря капаче някакво и от доло да има още бутони.

2.  

3. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Спокойно момчета, говорих с човека по телефона и му обясних всичко.

4. Тук е от
    Oct 2008

Здравейте трябва ми помощ при избора на климатик. Насочил съм се към 2-ра употреба и ми е ясно че там нещата са на късмет НО все пак мисля,че не е нужно да купуваме с затворени очи. Една пловдивска фирма ми предложи климатик 18-ка марка TOSHIBA модел RAS-406YADR , до тук добре но след събесдване с гугъл и други търасчки неможах да открия никаква информация за съответния модел имам снимки на който има някави данни но всичко е на японски което прави невъзможно ( поне за мен ) разчитането на каквато и да била информация. Бих бил благодарен ако някой може да ми помогне интересува ме всякъква инфорамция която може да ми дадете......

5. Тук е от
    Oct 2006

D1dko
    Виж стр.33 от този раздел - там blue 1 дава данни за серията YDR - предполагам, че ще има нещо общо с YАDR

6. dmi
    Guest

TOSHIBA модел RAS-406YDR ТОПЛО - 6.0kW (0,7 до 9,1) 1490 W (85 ~ 2575) COP-4.03

ОХЛАЖДАНЕ - 4.0kW (0,7 до 5,1) 1090 W (120 до 1600) EER-3.85

модел 2000г.

7. Тук е от
    May 2007

Повтарям се, но никой не ми отговори и ще пробвам пак:

Може ли превод и за моето дистанционно на "новия" ми климатик FUJITSU AS224PEH
    Аз с пробване го докарах до някъде, но не съм сигурен на 100%, особено за режим "спане" /на вътрешното тяло светва зелено/ и режим "турбо" /на вътрешното тяло светва оранжево/.
    Бутона най-долу в ляво не мога да го разгадая, както и двете супер малки бутончета???

8.  

9. Тук е от
    Oct 2008

Здравейте имам нужда от помощ при избор на климатик втора употреба. Стаята е 3.5 х 3.5 х 2.6 панел ПВЦ дограма и външна изолация.Предложиха ми
    DAIKIN AN22DES W
    NATIONAL CS-N221A
    TOSHIBA RAS-225YV
    Моля за вашето мнение някой от тези дали е подходящ, в стаята ще има бебе и ще трябва да поддържа по висока температура, добре би било и да е по тих.Ако може някой да провери кога са произведени и с какъв СОР са , аз търсих с гугъл но излизат само йероглифи. Благодаря предварително

10. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

NATIONAL CS-N221A

Модел 2001 година, охлаждане 2.2(1.2~2.6)и консумация 890(430~1,060)W при COP 2.47 , отопление 3.2(1.1~3.6)kW и консумация 1,060(360~1,220)W при COP 3.02

11. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

TOSHIBA RAS-225YV
    Модел 2000 година, охлаждане 2.2 и консумация 535 W при COP 4.11, отопление 3.2 kW и консумация 745 W при COP 4.30. Машинката се развърта до 3.6 kW и консумира средно 995 W при COP 4.21

12. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

И накрая за DAIKIN AN22DES W
    Модел 2003 година, охлаждане 2.2 и консумация 750 W при COP 2.93, отопление 3.2 kW и консумация 980 W при COP 3.27. При 2 градуса външна температура, отоплението се смъква на 2.6 kW и усреднен COP 3.10. В каталога на ECCJ за 2003 година, тази машинка заема 51 позиция от 62 машини.

13. Тук е от
    Oct 2008

Благодаря за бързия отговор, явно това са машини от нисък клас и ще търся нещо друго. Попаднах на това в нета, може да е полезно на някой http://www.eccj.or.jp/catalog/2000w-he/air-con/22.html

14.  

15. Тук е от
    Oct 2008

здравейте аз искам да помоля за информация за MITSUBISHI MSZ-G-25F-W - коя година е ще ме топли ли зимата в стая 15квадрата !!! искат ми 800лева с включен монташ !!! благодаря предварително

16. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

MITSUBISHI MSZ-G-25F-W е 99 година модел от ниският клас. По принцип ще те топли но е малко старичък.

17. Тук е от
    Oct 2008

а на мен в магазина ми казаха че е 2004г много икономичен и тих климатик бил!!!!значи нещо ме пързалят!!!а цената от 800лева заслуава ли си това е с включен монта от АНТ. MITSUBISHI MSZ-G-25F-W 12ка ли е този климатик -каква отдавана мощност има при какъв разход на ток и най важното дали ще е тих защото в стаята ще има бебе живот и здраве!!!благодаря предварително!!!

18. Member
    Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от bultelbg
    а на мен в магазина ми казаха че е 2004г много икономичен и тих климатик бил!!!!значи нещо ме пързалят!!!а цената от 800лева заслуава ли си това е с включен монта от АНТ. MITSUBISHI MSZ-G-25F-W 12ка ли е този климатик -каква отдавана мощност има при какъв разход на ток и най важното дали ще е тих защото в стаята ще има бебе живот и здраве!!!благодаря предварително!!!
    http://www.mitsubishielectric.co.jp/...con/index.html

На пръв поглед май не е 2004, както каза Блу1 1999 се виждат такива "MSZ-G-25F" - огледай ги все пак и ти че са доста. За цената какво да ти кажа? както виждаш има стотици климатици за които в нета и грам не пише защото са стари и японски. Едва ли ще попаднеш тук на този форум на някой който има точно този в къщи. Търси си из нета информация и гадай. 25 ми звучи като 2.5кВ сигурно не е инвертор, че е икономичен и тих е ЗАРИБЯВКА (не че не може да е такъв) ти какво искаш да ти кажат че бучи като трактор и лапа като ламя? - ще го купиш ли? Да ти го пробват! В Булклима в Пловдив е направено едно табло и моделите които ги продават ако искаш ти ги пускат да ги чуеш "на живо" в офиса им - за да няма после - ама вие казахте така а пък то не е баш така и т.н. 800лв НЕ са малко пари - дет се вика половината ги имаш, вземи си нов на лизинг примерно. Преценяй си риска ама за 2.5кВ - 10 годишен климатик 800лв НЯМА да дам ако ще да е от космоса.
    П.С. ооооо сега видях че ще е при бебе - абсурд. Жена ти ще те метне през терасата ако и закараш такъв таралясник в вас при бебето. Бягай и вземи един нов повечето си имат си филтри(антибактериални, плазмени, кохеинови, йонни и ала-бала видове още) ще си ти е чистичък и ще пее от стената. Ако е за работилница криволява как ще изглежда и да кюфка и да пуфка и да спре посред зимата(все пак е на 10 години) горе/доло бива. Бебето трябва да му държиш 20*(сън) 22*+(бодърстване) 26*+(къпане - всяка вечер) - направи си сметката пак за да не згафил лошо и да увиснеш на духалки посред зима. И още нещо - ако ти е малка стаята където и да го сложиш все ще му духа на бебето! помисли за друго отопление първата зима поне! или мини по-мощен модел за да не духа много силно в студовете. Държа изрично да те предупредя че БЕБЕ до като е малко не се лекува като възрастен и ТРЯБВА да го ПАЗИШ първите месеци като очите си - прашинка да не пада върху него! Така че това обдухване на което ще го подложиш с климатика за да спестиш някой леф - потретвам - пак си помисли - иди виж у твои познати как работи климатик и колко духа като е на ХАЙ вентилатора!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе