Страница 60 от 159 ПърваПърва ... 1050585960616270110 ... ПоследноПоследно
Резултати от 886 до 900 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Re:Втора употреба климатици

Не, че нещо, ама ако климатика ти изглежда така [img width=462 height=600]http://image.rakuten.co.jp/tomato/cabinet/img55412533.jpg[/img], сам можеш да си прецениш дали това ти е дистанционното...

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2008

не! климатика не изглежда така,но дeиствително пише ZXV22P но ще го снимам и него,въобще няма око а пък наистина пиши 2004г

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Няма око, неговото е от по-старите ZXV-та.
    http://www.mitsubishielectric.co.jp/bd/aircon/
    2004-та.

5. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Да, знам че е от 2004 година, но има още един модел дистанционно който много прилича на това което е на картинката...И мисля на 95%, че е точно този модел.
    Но както и да е. И с това което са му дали, пак ще може да го управлява.

6. Тук е от
    May 2007

Може ли превод и за моето дистанционно на "новия" ми климатик FUJITSU AS224PEH
    Аз с пробване го докарах до някъде, но не съм сигурен на 100%, особено за режим спане и турбо.
    Най-долу в ляво не мога да го разгадая, както и двете супер малки бутончета.

7. Тук е от
    Dec 2007

Здравейте,може ли някой да ми каже,какво стана с тая фирма ''Валдес'',която продаваше клими втора у-ба?Тук във Варна имаха доста монтажи,но сега изщезнаха нещо......,какво става с гаранциите на хората,и коя фирма ги обслужва сега?Мисля,че седалището им беше в Пловдив май.

8.  

9. Тук е от
    May 2007

Гореспоменатия от мен климатик е внесен от тях. Започнали са да лъжат като цигани. В интернет намерих същия със снимани стикери и на тях пише "made in China", а моите много очебийно бяха изрязани с резец, но за съжаление го открих след монтажа на "Японското" ми Fujitsu.
    това им е номера: 032/696936
    ето и въпросния стикер, който на мен ми беше изрязан и продаден за "Японски" климатик.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Защо те тревожи това ,че климатика е произведен в Китай?
    От 2001 г.повечето известни марки-предназначени за японският пазар са изнесли производството си в Китай,Индонезия и Филипините!
    Какво значи това,че се произвеждат там?Нима роботите не работят еднакво добре в Япония и в Китай?Не се учудвайте....!Важен е качественият контрол и изпълнението.Мойта "Тошиба" е индонезийска,"Национала"-китайски и "Дайкина"....не си спомням,но всички са на 100 волта и "пердашат"безотказно!
    Е от България ще си купите естествено ЯПОНСКИ НА 220 волта!
    Със здраве да го ползуваш това Фуджицу е добро!

11. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Цитат Първоначално публикувано от zla gad
    Защо те тревожи това ,че климатика е произведен в Китай?
    От 2001 г.повечето известни марки-предназначени за японският пазар са изнесли производството си в Китай,Индонезия и Филипините!
    Какво значи това,че се произвеждат там?Нима роботите не работят еднакво добре в Япония и в Китай?Не се учудвайте....!Важен е качественият контрол и изпълнението.Мойта "Тошиба" е индонезийска,"Национала"-китайски и "Дайкина"....не си спомням,но всички са на 100 волта и "пердашат"безотказно!
    Е от България ще си купите естествено ЯПОНСКИ НА 220 волта!
    Със здраве да го ползуваш това Фуджицу е добро!
    Напълно съм съгласен с колегата...

12. Тук е от
    Oct 2008

Здравейте,
    Имам климатик National (изглежда ми като 9-ка или 12-ка) но нещо не мога да се справя с него.Фронтално погледнато вътрещното тяло има 3-и лампички в дясно до желюзата.Първата лампичка свети червено след като се стартира климатика,до нея е лампичката Таимер която не мога да накарам да светне защото не знам от каде да го стартирам.На дистанционното в долния краи на дисплея мигат постоянно цифрите 12.00 но дали са за точно време или за Таимера аз не знам а и не успях да ги накарам да се променят защото не реагират на никои бутон на дистанционното.Под тези две лампи има трета която свети оранжево и над нея има знак 5-ет лъчева звезда и се стартира от бутона над които е изобразена тази звезда но аз не разбрах каква и е финкцията.Има ли някои запознат с подобен климатик за да ми помогне.Прикачвам дистанционно управление.Благодаря.

13. Тук е от
    Oct 2008

Обаче не иска да ми прикачи фаила - 85кб

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Качи го тук:
    www.imageshack.us
    и дай линк.

16. Тук е от
    Oct 2008

Здравейте,
    Цитат Първоначално публикувано от joro-z
    Здравейте,
    Имам климатик National (изглежда ми като 9-ка или 12-ка) но нещо не мога да се справя с него.Фронтално погледнато вътрещното тяло има 3-и лампички в дясно до желюзата.Първата лампичка свети червено след като се стартира климатика,до нея е лампичката Таимер която не мога да накарам да светне защото не знам от каде да го стартирам.На дистанционното в долния краи на дисплея мигат постоянно цифрите 12.00 но дали са за точно време или за Таимера аз не знам а и не успях да ги накарам да се променят защото не реагират на никои бутон на дистанционното.Под тези две лампи има трета която свети оранжево и над нея има знак 5-ет лъчева звезда и се стартира от бутона над които е изобразена тази звезда но аз не разбрах каква и е финкцията.Има ли някои запознат с подобен климатик за да ми помогне.Прикачвам дистанционно управление.Благодаря.
    ================================================================================
    Ето линк кадето качих снимка на дистанционното за клима National.http://img392.imageshack.us/my.php?i...ationalxk5.jpg

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

това ти е 24 часа часовник ,щом мига на 12.00 и не се мени значи не е сверен - това от къде става не се вижда на тая снимка,обикновено е малко бутонче което се натиска с нещо остро

18. Тук е от
    Oct 2008

Не успях да открия малко бутонче но отново ще разгледам.След като на вътрешното бяло има лампичка със знак Таимер сигурно този часовник може би е и за настроика на Таимера но нещо не се справям.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе