Само за информация това чудо в момента се продава като втора ръка:
http://www.fujitsu-general.com/jp/pr...up/asz28t.html
Само за информация това чудо в момента се продава като втора ръка:
http://www.fujitsu-general.com/jp/pr...up/asz28t.html
1800 лева, на практика изобщо не е работил. Допълнителна информация, само на лична.
Здравейте моял за съвет. Предстой ми да купувам климатик но не мога да си позволя много скъп затова се насочих към климатик втора употреба разглеждах много обяви за фирми който предлагат такива какво ви е мнението за фирма DRAMAX и климатиците която тя предлага благодаря ви предварително
Въпрос към Блу1,приятел има климатик Мицубиши,модела е MSZ F2802-C.Коя година е модела и колко БТУ е по европейския стандарт?Благодаря предварително!
Ако питаш за годината на производство, то тя е 1992-1993 година.
Btu са 10000-2,8кШ хлад.мощностВъпрос към Блу1,приятел има климатик Мицубиши,модела е MSZ F2802-C.Коя година е модела и колко БТУ е по европейския стандарт?Благодаря предварително!
Май никой няма информация за тоя климатик.Първоначално публикувано от kokich
kokich модела е от 1995 година, СОР можеш да го изчислиш и сам като гледаш етикета ако не можеш снимай го и го качи и ще ти кажем. Модела е стар и няма инфо за него.
идната събота ще ми монтират daikin an22css. от магазина ми казаха че е 2002 год., но ще съм благодарен, ако мога да получа малко повече инфо - как се променя коп при отрицателни температури и колко му е мощността тогава.
![]()
Охлаждаща мощност 2.2 kW, консумация 400 W и COP 5.50, отоплителна мощност 3.2 kW и консумация от 540 W при COP 5.93 При 2 градуса външна температура, отоплителната мощност се променя на 3.8 kW - тоест имаш машина която има усреден COP 5.72 и консумация от 572 W. За 2002 година, този модел си дели 8 място заедно с друг модела на Daikin AN22CRS в класацията на ECCJ. Ако не е тайна, сподели на каква цена си спазарил тази машина?
При -15*С максималната мощност е 3,4kW, а СОР 2,4 , консумацията е 1410 вата. Модела като нов в Япония е струвал около 3000 лева първоначално.Първоначално публикувано от OutCold