Страница 78 от 159 ПърваПърва ... 2868767778798088128 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,156 до 1,170 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2009

Re:Втора употреба климатици

е,аз могали да си помогна сам или трябва да потарся спициалисти,климатика вече нее в гаранция!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

daniel88 дай повече информация за климатика, марка модел?

4. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от daniel88
    е,аз могали да си помогна сам или трябва да потарся спициалисти,климатика вече нее в гаранция!
    Аз вече повиках специалисти но те не идват.Не знам дали причината не това, че климатика вече не е гаранционен и най вероятно нямат части!!!Твоят поне работи.

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Пичове ако искате някаква помощ или съвет поне напишете моделите на климатиците. Във форума има достатъчно хора занимаващи се с ремонт на японски машини, ако модела е масов независимо, че е от 100 волтовите части също се намират. Просто конкретезирайте в ЕДИН пост проблема и модела климатик и най-важното от къде сте?

6. Тук е от
    Jan 2009

Проблемът съм го описал в предните си постове.Климатикът е Sanyo SAP 284 VR.

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

stu_74 климатика които имаш е страхотна машина, но е 18 годишен . Почти съм сигурен, че проблема е в СТК то, за съжаление ако не си го купил от фирма която внася климатиците шанса за тази част е почти нулева. Преди време друг участник имаше проблем с тази част, но беше купил машината от прекупвачи които не поддържаха сервиз. Фирмата която аз попитах имаха частта, но не искаха да я продадат на чужди клиенти. Иначе СТК то върви между 40-60 лева.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2009

Къде се намира това СТК, във външното или във вътрешното тяло???

-----------------------
    Климатика наистина беше супер, от пет години почти не беше изключван и до последно си работеше добре.На вътрешното тяло пише 93, явно това е годината на производство.Търсих информация за този модел но нищо не открих.При последните студове -16 -17 в Пловдив , си потдържаше 24 градуса при зададени 24.Не знам дали ще може да се оправи но ще направя всичко възможно.Такива ли са симптомите когато не работи тази част?

10. Member
    Тук е от
    May 2003

Да не прозвучи като заяждане, но когато беше "-17* по метео.бг в Пловдив" - в Пловдив-град и околните квартали, далеч не беше толкова - може да е било ама на полето някъде където са измервателните точки на БАН - ама климатика не ми е там - панимаеш?. Аз лично по-ниско от -10* не видях до къщата в която живея! Както тогава ме светна един съфорумец(от Пловдив) до неговия блок е било още по-топло, така че да не спекулираме с тия температури. От -10* до -17* има доста разлика трябва да знаеш ... ако си я измерил до климатика с термометър е друг въпрос ... ако не съм прав се извинявам предварително.

11. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от stu_74
    Климатика наистина беше супер, от пет години почти не беше изключван и до последно си работеше добре.На вътрешното тяло пише 93, явно това е годината на производство.Търсих информация за този модел но нищо не открих.При последните студове -16 -17 в Пловдив , си потдържаше 24 градуса при зададени 24.Не знам дали ще може да се оправи но ще направя всичко възможно.Такива ли са симптомите когато не работи тази част?
    СТК то е във вътрешното тяло, проблема е, че цялата платка е залята и не подлежи на ремонт, а трябва да се смени, ще попитам един приятел дали ще даде от техните. Иначе през 2000 година аз купих такава машина SAP-C283VR те са почти еднакви и машината все още работи безотказно и тихо. Даже малко съжалявам, че я подарих на роднина. За съжаление мисля, че даже и за японският пазар не правят вече такива машини, все пак за 93 година СОР 3,42 си голямо постижение.
    Ето го тук http://forum.setcom.bg/index.php/topic,36214.0.html

12. Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от blue1
    stu_74 климатика които имаш е страхотна машина, но е 18 годишен .
    Не, че нещо ама на тази възраст влизахме в казармата ,муааааааааааааа.Къв е този абитурент бе другари?
    spas.slavchev одобрява това.

13. Тук е от
    Jan 2009

В разцвета на силите си.Животът е пред него

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от dgenov
    Да не прозвучи като заяждане, но когато беше "-17* по метео.бг в Пловдив" - в Пловдив-град и околните квартали, далеч не беше толкова - може да е било ама на полето някъде където са измервателните точки на БАН - ама климатика не ми е там - панимаеш?. Аз лично по-ниско от -10* не видях до къщата в която живея! Както тогава ме светна един съфорумец(от Пловдив) до неговия блок е било още по-топло, така че да не спекулираме с тия температури. От -10* до -17* има доста разлика трябва да знаеш ... ако си я измерил до климатика с термометър е друг въпрос ... ако не съм прав се извинявам предварително.
    моят климатик показва и външната температура, като предполагам че я мери някъде около външното тяло и съм виждал -16. живея срещу хотел 'лайпциг' през 'руски'.

16. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Имаше си такива температури в Пловдив, така, че е безсмислено да се спори....В Тракия, брат ми засека на седмия етаж -18,6, така че.....

17. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Проблема е доста често срещан при санио това стк гори често както и модула шиндинген на шарп фирмите за уупотребявани клими разчитат на такива части от други клими дето са с други повреди но много често този модул го няма и дори да имат една две броики ги пазят за гаранциони клими. Така че вземи сега си купи нов климатик и гледай пак да не е егзотика че след 5 години пак да си купиш нов.
    Аз така търся за клиенти мотор за тошиба и заради един нотор ще си изхвърялтклиматика като гледам.

18. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

на турбината ли .. аз като ги гледам - че скоро сменях на единия моя - може да пасне от друг климатик

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе