направи снимка и ще ти кажа....Първоначално публикувано от bai-mangal
направи снимка и ще ти кажа....Първоначално публикувано от bai-mangal
Горният бутон е за бърз старт в режим охлаждане, а долният включва климатика в автоматичен режим.
Някой има ли инфо за всички бутони на дистанционното на Sanyo SAP 284 VR.Номерът на дистанционното е NER-VC-K.Моделът е доста стар.Повечето бутони знам за къкво са но има 6 бутона които си нямам на представа за какво са.
Първоначално публикувано от Aleksandars
Мерси много.Искам да те питам и нещо друго.Има дисплей,който не работи /климатика е втора употреба/.Може ли да се поправи?
Здравейте,може ли някой да ми помогне в избора на климатик от следните:
Fujitsu AO224PE , Fujitsu AO22NPE , Daikin AR2509DX , Mitsubishi MUZ-SJ257 , Mitsubishi MUZ-SX228 , National CU-N222A , National CU-AG25S
Помещението е 17кв.м. ,южно изложение.Благодаря Ви предварително!
Не,че нещо, ама не беше ли, че нещо, ако се продава в БГ трябва да има инструкция на бг.Не, че нещо,ама
Мисля че го имам превода скоро намерих в един диск pdf на всички дистанционни на японски клими дето съм монтирвал смятах че съм ги загубил поради скапване на харда.Утре ще проверя в офиса. Дори ще пробвам да ги кача в саита си.Първоначално публикувано от stu_74
[img width=800 height=600]http://img299.imageshack.us/img299/1299/alim0707ps4.jpg[/img] някой знае л изакакво са тия 2 бутона на national cs-g25t ??
Без да съм сигурен,единият е за включване ,ако не ти работи дистанционното.А втория може да е за избор на режима или за самодиагностика.
И един въпрос-как си решил въпроса с конденза от вътр.тяло? Гледам снопа заобикаля нагоре вратата,а маркуча къде е?
оф не ме питай за конденза тия майстори като го поставяха напрао ми разбиха стаятакато взеха да пробиват в трегера и аз им викам там има желязо те не то ще мине и сега зад вътр. тяло имам 2 дупки и от едната минава конденза е през 3-тата снопа ей до бой бяхме стигнали с тия мастори [img width=800 height=600]http://img244.imageshack.us/img244/7329/pics000ux9.jpg[/img]
speka
Така, като гледам тръбата за конденза е леко извита нагоре това не е никак добре. Там ще се събира вода, което е = на миризма.
Здравейте,
Може ли някой да ми даде информация за тези климатици(втора ръка):
MITSUBISHI MSZ-SFX28G
и
TOSHIBA RAS-402YTR
първия ми го предлагат за 16-ка, а втория за 18-ка
MSZ-SFX28G
2.8 kW охлаждане 560 W консумация и EER 5.00
4.0 kW отопление 770 W консумация и COP 5.19
Струвал е 4000 лв като нов в Япония. Доста добър климатик модел 1999-2000.
Климатикът е всичко друго, но не и 16-ка. Реално е ~10-ка на охлаждане и ~ 14-ка на отопление. Зависи за какво помещение ти трябва.
За втория нищо не намирам.
Като гледам тези монтажи се чудя не са ли чували за кабелканали тези хора?
за около 90-100 кубика помещениеПървоначално публикувано от deian
как мога да докажа на търговеца, че климатика не е това за което ми го предлага?