пълни смешки - как ще излети?!? Много мазничко даже си духа топличко - пробвай, иначе как ще загрееш екстремно ако имаш нужда?!? Машините на АУТО всячески се стремят да не ти развалят комфорта, т.е. да не загряват/духат бързо! Това е единствения начин да ги сриташ по кокалчето и да си покажат силата!
Очо, детето(2г.) отдаван вече го къпем в банята, за какви найлони ми говориш? В стаята беше като бебе в коритото(даже и тогава нямаше найлони - то хайванчето си седи кротко) - сега е голямо момиче и се къпят с майка му под душа. А банята си стои затворена принципно, само преди къпане отварям вратата да се климатизира дет се вика - не е голяма и за 10 минути се стопля  Колко ти е голямо детето? пробвайте банята - чиста работа, и на мен ми беше писнало примък-отмък само лихени 
П.С. зависи обаче от разположението като се замисля, при мен жилището е тип "студио" - нямам никакви коридори и е еднакво топло от край до край дет с вика. Ама дори да ти е банята през три студени коридора, замисли се за една печка за баня.