Страница 81 от 159 ПърваПърва ... 3171798081828391131 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,201 до 1,215 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Втора употреба климатици

TOSHIBA RAS-402YTR определено ще е по-мощен, след като на охлаждане има 4 kW, на отопление сигурно има над 5, но колко точно не мога да ти кажа. Сигурен ли си, че си му записал модела правилно?
    Изчакай някой ако има информация за този модел. Първият, макар и много хубав, за съжаление е малък за помещението ти. Тошибата има голям шанс да е достатъчна като мощност.

2.  

3. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от jori
    Като гледам тези монтажи се чудя не са ли чували за кабелканали тези хора?
    те за закона за гравитацията не са чували ти кабел канали

4. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от speka
    [img width=800 height=600]http://img299.imageshack.us/img299/1299/alim0707ps4.jpg[/img] някой знае л изакакво са тия 2 бутона на national cs-g25t ??

Десния е за изключване и включване на захранването тоест прекъсва 100те волта левия за изчистване на индикацията когато светне червения индикатор за почистване на филтрите.

Между другото защо не изкараха тръбите кадето минава конденза? Така е грозно на един съсед му отказах монтаж защото тои искаше монтажа да е като твоя да се вижда снопа в стаята.

5. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Велев, малко ги бъркаш бутоните...Десния бутон, наистина е за спиране на захранването, а левия за пускане на климатика без дистанционно управление - при използването на този бутон, машината тръгва на автоматичен режим, тоест стреми да поддържа 24° и в зависимост от стайната температура, започва или да охлажда или да затопля...А колкото до изчистване на индикацията за филтрите - тази функция се изпълнява от зеления бутон които е ограден със съответния диод за филтрите.

6. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Цитат Първоначално публикувано от nikbo
    Здравейте,
    Може ли някой да ми даде информация за тези климатици(втора ръка):
    TOSHIBA RAS-402YTR
    първия ми го предлагат за 16-ка, а втория за 18-ка
    Колкото до тошибата, сигнатурата на вътрешното тяло е правилна, а на външното пише TOSHIBA RAS-402YАTR - модела е от периода 95-96, по спомен, защото съм монтирал такива машини. Иначе на охлаждане е 4kW, а на отопление е 6kW Консумацията на ток при охлаждане варира в границити 1000 - 1100 W, а при отопление 1400 - 1500W. По принцип и за двете машини те "гъбаркат" като ти казват, че едната е 16-ка, а другата 18-ка, но ще остава това без коментар...Като модел, митсубишито е по ново, но като мощност, тошибата го превъзхожда. И двата модела имат йонизатор така, че избора остава за теб....

7. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Е да отвикнал съм да чета ироглифите

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от bai-mangal

Мерси много.Искам да те питам и нещо друго.Има дисплей,който не работи /климатика е втора употреба/.Може ли да се поправи?
    Бутоните са както ти ги написах, а относно дисплея бъди сигурен, че работи, моли се да не светва щото го прави само когато има авария и там се изписва грешката.

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от stu_74
    Някой има ли инфо за всички бутони на дистанционното на Sanyo SAP 284 VR.Номерът на дистанционното е NER-VC-K.Моделът е доста стар.Повечето бутони знам за къкво са но има 6 бутона които си нямам на представа за какво са.
    [img width=537 height=600]http://img125.imageshack.us/img125/9363/sv600001pc3.jpg[/img] [img width=510 height=600]http://img125.imageshack.us/img125/7486/sv600002xo3.jpg[/img]

Мисля, че това е дистанционното ти. Малко уточнение. Бутона под турбото включва автоматично на охлаждане и отопление в икономичен режим, а долният активизира 24 часовият таймер т.е. повтаря всеки ден таймера. Под капачето бутона които няма означение е за активизиране на връзката дистанционно климатик. Ако го натиснеш и се появи надпис вътрешното тяло няма да приема инфо. за температурата от стаята.

11. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Явно Блу ме е изпреварил с превода.

12. Тук е от
    Jan 2009

Здравейте .

Нов съм в форума. Бихте ли ме светнали ,климатик Тошиба РАС 225ЕД Хипер инвертор ли е?Коя година е производство? Изобщо какво ви е мнението за тази машина.

Благодаря Ви предварително!

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

RAS-225ED модела е от 2005 година.
    Капацитета на охлаждане и на отопление е оптимално 2,2 киловата. СОР 5,64. Модела е от компактният клас и се предлага както нов така и втора ръка. Няма екстри и е за помещение не по-голямо от 12 квадрата. При 2*С максимума на отопление е 2,8 киловата. Макар,че става за отопление в сайта на Тошиба го дават като основно за охлаждане.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2009

Много благодаря!!!

16. Тук е от
    Jan 2009

От къде мога да закупя оригинално дистанционно /RCS-ZP1/ за климатик SANYO. В случай, че оригинално дистанционно не може да се намери на българския пазар, с какво дистанционно може да бъде заместено?

17. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от blue1
    Бутоните са както ти ги написах, а относно дисплея бъди сигурен, че работи, моли се да не светва щото го прави само когато има авария и там се изписва грешката.
    благодаря, от днес започвам с молитвите.за сега сум много доволен външното тяло е практически безшумно преди него имах проблем с един sharp бяха ми продали външно тяло 14 с вътрешно 12 освен това външното виеше като кола.сега си търся оригинално дистанционно някои може ли да помогне

18. Тук е от
    Jan 2009

Благодаря на deian и Aleksandars

Някой би ли коментирал цените?
    - за Mitsubishi-то искат 980 лв с вкл. монтаж и 12мес. гаранция
    - за Toshiba-та 1090лв с вкл. монтаж и 12мес. гаранция
    На външен вид много не ми харесаха - алуминиевите ребра на външните тела са доста побеляли и посмачкани

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе