Ммитака...зрастиии !!! )))) ДОВОЛЕН СЪМ И ОТ ДВЕТЕ МАРКИ...НО...НА ДАЙКИНА ШУМЪТ НА ВЪТРЕШНОТО ТЯЛО Е 22 ДЕЦИБЕЛА , А НА ТОШИБКИТЕ 19 ...ИНАЧЕ ...СУПЕР ! ))))))))))
Ммитака...зрастиии !!! )))) ДОВОЛЕН СЪМ И ОТ ДВЕТЕ МАРКИ...НО...НА ДАЙКИНА ШУМЪТ НА ВЪТРЕШНОТО ТЯЛО Е 22 ДЕЦИБЕЛА , А НА ТОШИБКИТЕ 19 ...ИНАЧЕ ...СУПЕР ! ))))))))))
Имам Sanyo(sap-e287vsd) 14_ка инвертор втора рака на 110 волта.За втори път гори платката на външното тяло.Първия път беше в гаранция и го оправиха без проблеми,но сега изтече и не им дреме.Някои може ли да помогне от къде мога на намеря работеща?
Питай Александарс или Ммитака тук във форума. Може и да се поправи старата платка.
И за да става това така често,вероятно имаш проблеми с трафа,ако е отвън.
Нито е 14ка, нито е на 110 волта. Ако кажеш откъде си, вероятно ще можем да помогнем.Първоначално публикувано от vertu
ot pazardjik sam.klimatika e kupen ot 'Bulhes'..na 110v e..qponski 2 raka s van6en traf
От Булхес какво ти казаха?Първоначално публикувано от vertu
Имат ли части за климатика или не?
Единственият вариант за поправката клиаматика ако Булхес нямат части или желание да го поправят е да търсиш части от фирми от Пловдив които продават климатици втора употреба пробвай на лични на Александрас и други от форума които монтират климатици 2 употреба.
kazaha da 4akam..i 4akam 2 meseca ve4e..ne im se zanimava qvno..
valen1: Пиши само на български.
краи с Японските ви казах , 100 волта имат наложена забрана за износ от Япония , набите си го в главата
ако искаш детаилите или аз или Александър ще ти дадем интернет адрес да си поръчаш електрониката само запиши номера
Първоначално публикувано от Mmitaka
.....жалко, много жалко .... за мен и всички останали желаещи да "пробват" "100" волтови японки
Дай линк да прочетем за таз забранаПървоначално публикувано от Mmitaka
Нищо не каза, освен ако владееш писмено японски език....Първоначално публикувано от joro_bul
Фирма Еко бултех сертифицираше вносът на тази техника може да се обърнеш към централният им офис да ти обяснят подробно защо Япония затвори вратата на 100 волта , едно че изнасилваме пазара на китайските дъщерни компаний (фуджитсу дженерал , дайкин европа , и много други ) , но и мъчим машините с нашата мрежа , самия отказ от сертифициране на вноса не се съобщава офицялно
Кажете,че това е пожелание,и че ние Бг ще намерим начин да си доставяме ДжПъ машини
Че той износа на климатици от Япония винаги е бил забранен, и не само на климатици.