Да. На мен не ми обяснявай. Аз в момента купувам едни неща за 40 лева и ги продавам за 120. Обаче от себе си не бих купил за 120, колкото и да ме препоръчват хората.
Да. На мен не ми обяснявай. Аз в момента купувам едни неща за 40 лева и ги продавам за 120. Обаче от себе си не бих купил за 120, колкото и да ме препоръчват хората.
Аз моите неща ги продавам на грам, за да мога да си плащам сметките за ток на климатиците.
Днес излезна фактурата на магазина147лв 661кв с MSG-12HRI поддържа 23градуса осветелние денонощно и духалка в краката на консултанта.
Sent from my K012
Е , те форумните специалисти на много хора дават съвет безплатно гледам , стига въпроса да предполага отговор. Хората дават отговор на въпроси достатъчно , но някои които питат или искат 10 страници техническа обосновка или почват спор , а това е много дразнещо . А във форумите има много въпроси на които специалистите им настръхва косата - факт. Често като чета си задавам въпроса , ако има форум на хирурзи дали няма да прочета въпрос- какво е трепанация и с какво да я направя?
Заповядай :
Да добавя анестезиолог ,сестри и още куп работи...
П. С. Аа... и добър климатик в операционната.
661киловата написал съм съкратено кв. Климатика е лаком но се справя добре.
Sent from my K012
хубу де, бива сметката, то пак зависи от магазина
Че то поне половината сигурно,е за духалката в краката на продавача .
ccancov73 не е достатъчно , после следва въпрос - има ли значение с кои от тези "работи" да я направя защото на един приятел я направили на десния крак а аз искам на левия.
Велев, купи на човека друга духалка - 20 кинта са или по-скоро и друг климатик
Абе това е магазин за клими - една подова машина ще е супер Хем реклама, хем ще топли - а топлината от подовата е просто несравнима