Страница 50 от 116 ПърваПърва ... 40484950515260100 ... ПоследноПоследно
Резултати от 736 до 750 от общо 1727
Like Tree8Одобрявам

Собственици на климатици 100V

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Re:Собственици на климатици 100V

В Казанлък продават на доста високи цени. В Пловдив има голям избор, но фирми и телефони само на лична.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2009

ако нямаш нищо против дай ми ги на лично говорим за нови нали
    дори ако някои от тук ги предлага в Пловдив нямам против да се видим и да преценим какво да ми монтира става въпрос за две машини за общо 60 кв.м. или 160 муб.м.
    благодаря ти

4. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от blue1
    И двата модела са базови. Короната е малко по-мощна на отопление и има по-висок СОР, но пък Саньото е по-масов модел и от него има добри отзиви. Според мен каквото и да вземеш няма да збъркаш стига да е добре оразмерено. Короната според мен има по-добър дизайн, но това е субективно.
    И на мен Короната ми харесва повече като дизайн.Под базови модели имаш впредвид че нямат много екстри така ли? Единственото което ме интересува в един климатик е да топли добре и да е тих.Стаята за която ми трябва е малка - около 12-13 кв.м. и е вътрешна така че си мисля че и двата ще са достатъчни като мощност или греша?
    Ще се радвам ако някой даде и точно какви са спецификациите на 2-та модела,защото аз намерих само номиналната консумация и шума при охлаждане,но останалите данни ми се губят а ако някой сподели и лични впечатления още по-добре.
    Поздрави.

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Да и двата модела ще станат за твоята стая, спецификацията я има и на двата в интернет но трябва да използваш гугъл транслеит. Ако някои друг не го мързи може да ти пусне линк.

6. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

CSH-B229G(W)(単相100V)
    COH-B229G
    Охлаждаща мощност:2.2kW(0.8~3.0kW)
    Консумация:440W(115~790W)
    EER: 5.00
    Отоплителна мощност:2.5kW(0.8~3.6kW)
    Консумация:450W(110~1075W)
    COP: 5.55
    Размери на вътрешното тяло: 290・795・235mm/9.5Kg
    Размери на външното тяло: 535・690・250mm/27.0Kg

SAP-ZK22X-W (単相100V)
    Охлаждаща мощност:2.2kW(0.5~3.0kW)
    Консумация:425W(180~950W)
    EER: 5.18
    Отоплителна мощност:2.2kW(0.5~3.6kW)
    Консумация:410W(110~795W)
    COP: 5.37
    Размери на вътрешното тяло: 250・799・205mm/7.5Kg
    Размери на външното тяло: 510・660・240mm/24.0Kg

7. Member
    Тук е от
    Jun 2009

@Aleksandars - Мерси много за предоставената информация.Поне на хартия изглежда че Короната е по-добрия климатик.Малко не ми се вярва че при 110W консумация успява да да вкара в стаята 800W топлина но знае ли човек
    Аз също си поиграх с Гугъл транслейт но така и не намерих данни как се държат тези клими при минусови температури.Видях само при 2 градуса данни и спада в отдавана мощност и КОП не беше малък и това породи в мен леки съмнения за това как ще топлят зимата.Има ли място за притеснения или да се мятам смело и да монтирам?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Mmitaka
    за да влзнеш в сайта на корона мини на японски шрифт и т епуска да си изтеглиш мануала
    Влязох в сайта и успях да изтегля каталог но в него пак няма данни за минусови температури.Аз ли не съм изтеглил каквото трябва или......

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Такива данни трудно се намират. Не се притеснявай.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Такива данни трудно се намират. Не се притеснявай.
    Ок.Имам ти доверие.До няколко дни ще го поръчам и после ще дам впечатления

12. Тук е от
    Aug 2009

и така вече и аз съм собственик на две машини на 100V.
    един национал CS-63RCXS и едно мицубиши бивър.
    не се чуват зимата ще видим и как ще топлят национала духа като луд студ.
    п.с. благодаря на митака за коректното отношение и доверието за кинтите останалото той си го знае

13. KFC
    KFC е офлайн

Тук е от
    Apr 2008

Здравейте имам климатик Mitsubishi MSZ-ZXV28Т. Бихте ли ми казали как се почистват филтрите на плазмата дали се мият и с какво.

14.  

15. KFC
    KFC е офлайн

Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от Mmitaka

направих ти за новия модел с индикаторите под капакът . ако несе ориентираш пак питай

плазмата се почиства на 1000 часа работно време , с обезмаслителче , ако си по техничар може да си яразглобиш сам но ми се струва че е по добре да се обърнеш към фирмат акоято те сервизира и при профилактика са длъжни да си я почистят

http://dimitropolis.snimka.bg/details/zxv.419066.0.big
    Може ли само с хладка вода. Какъв обезмаслител се ползва

16. Member
    Тук е от
    Jun 2009

От вчера вече съм притежател на 100 волтова машина и по-точно Hitachi LJ22X. Все още не съм го разучил обстойно но и това ще стане.За съжаление времето днес не е за тестове - нито е студено,нито топло
    Първи впечатления:
    - вътрешното тяло е изработено от доста качествена пластмаса и е със същите размери като това на другата ми машина Daikin FTXS25G което за мен е +
    - вентилатора има 3 степени.На най-ниска се чува доста леко,но все пак е малко по-шумен от Дайкина.На най-висока шума е нормален и по-тих от макса на Дайкина
    - дистанционното е много опростено и за 2-3 мин заучих всички бутони и режими
    - само хоризонталната клапа е автоматична.Вертикалните се мърдат на ръка като са разделени на 2 части т.е. може да духа едновременно на ляво и на дясно
    - външното тяло е много тихо,добра изработка.Топлообменника е с доста нагъсто разположени ламели и предлолагам че е едноредов,ако съдя по теглото на тялото (25кг) но пък преди време бях чел в тази тема едно мнение на Alexi относно няколко подобни по размери климатика и беше казал че всичките са с двуредови топлообменници
    - вчера го пуснах за пробата на охлаждане при външна 26 и вътрешна около 25.Зададени 20 - първоначално тръгва от около 260-270 вата и постепенно усили до към 520-530 докато достигне желаната температура.При тези условия това стана доста бързичко и климатика намали отново до към 250 вата,което е горе долу минималната консумация на модела и след това спря компресора и само съвсем леко подухваше вентилатора.Поглеждам аз в този момент консумацията и кво да видя - 8 вата
    Меря с едно от тези електронни електромерчета.Модела е Olimpia 2000 и мисля че е сравнително точно но просто ми се вижда доста малка тази консумация
    Това е засега.Като позастудее ще видим как ще се държи.

17. ph
    ph е офлайн

Тук е от
    Jan 2009

Здравейте!Знае ли някой подробности за захранване на климатик от слънчев панел?Споменаха ми,че ЕХ серията на Саньо имали такъв вход.

18. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте. От много четене в интернет съм се пообъркал а вече трябва да реша какъв климатик да си взема за хола. МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТ

Хола ми е 25 кв. м. с големи прозорци на юг. Раздвоен съм от тези два модела NATIONAL 258TB http://varnaklima.com/index.php?page...&product_id=63 и Fujitsu-General ASYB12LD http://antonovclima.com/%D0%BA%D0%BB...neral/ASYB12LD

Просто не мога да направя връзка. Японския е с по-висок COP а с по-малко отдаван мощност!!! Има малко и леко външно тяло. Има ли значение това? Много ми го хвалят в магазина и казват че тези 2,5 kw са ми напълно достатъчни!
    Да ама ако ми е студено зимата? Кое според вас ще е най-изгодния избор за мен?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Собственици на климатици 100V - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1661
    Последно: 05-01-25, 12:00
  2. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  3. Въпрос за климатици 100V
    От kaki във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 51
    Последно: 06-10-13, 11:10
  4. Собственици на климатици
    От Vanquished във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 122
    Последно: 02-02-12, 19:32
  5. Отговори: 2
    Последно: 13-08-11, 00:17

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе