Равномерно ли заскрежава питата или е на ивици?
Равномерно ли заскрежава питата или е на ивици?
Първо една ивица отгоре и една ивица отдолу разбирай питата разделена на 3 и говоря за 2/3 от питата. Останалата 1/3 по средата последна се заскрежава.Първоначално публикувано от deian
Дано ми разбереш обясненията
Викай техник, неравномерното заскрежава понякога е признак на липса на фреон, но може и да е друго. Във всеки случай проблем има.Първоначално публикувано от emil2564
blue1 нима не знаеш какво ще му кажат: топли ли , топли сметката за ток ОК ли е - да, ами за каквоа да пипаме машината нима имаш излишни 50лв ....?!...Първоначално публикувано от blue1
Утре ще звънна в сервиза да измислят нещо. Благодаря на всички дали съвет. Може наистина фреона да е малко. Все пак трябва да го види техник. Ще пиша за развитието.Първоначално публикувано от mxkolev
Тия климатици немогат ли да се купуват директно от Япония чрез интернет магазини? Нали там са евтини.
Много е скъп транспорта после имаш солено мито и ДДС и гаранция франция.
Баце сега видех поста пиши ми на скайпа да ти кажа как действаме , или дай телефон да ти звъннаПървоначално публикувано от emil2564
Mmitak, разгледах дистанционните в линка на подписа ти.
Какво да кажа ВЕЛИК си!
те са ваши ,аз само ги направих
което ми отне 4 години и много проби докато стигна до някой бутон
скоро ще ви кача всички мануали на всички японци след 2007
Първоначално публикувано от Mmitaka
Ще чакаме с нетърпение
Само питам - а преди 2007 г. за моите клими имаш ли нещо. ( нарочно питам тук, та ако и на друг помогнем ще е супер)Първоначално публикувано от Mmitaka
отворих ви тема ,до довечера ще са вътре и твойте
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg389417
абе на Саньото тая функция да взема темп. от датчика на дистанционното кога е активна - когато свети индикацията на дистанционното или когато не свети ..
Когато свети. Друг е въпроса, че от тази функция, полза можеш да имаш в изключително редки случаи...