Вижте,не е ли по-добре да се коментират предимствата и недостатъците от техническа гледна точка ,отколкото човек да се дърли за глупости.Така всички ще имат полза и някакво виждане за нещата( по детайлно ).
Вижте,не е ли по-добре да се коментират предимствата и недостатъците от техническа гледна точка ,отколкото човек да се дърли за глупости.Така всички ще имат полза и някакво виждане за нещата( по детайлно ).
Много си прав, но техническа гледна точка можеш да обсъждаш с някой, който има нещо общо с техниката. На другите аргументите са:
"Втора употреба ли е, мани го. Далеч от къщата ми."
Никой от тези не може да изтъкне нито един технически аргумент. Просто нямат такива или дори не знаят какво означава това.
Темата не беше ли колко ми харчи климатикът, а не от боклука ли е или от магазина?
А ти защо изобщо пишеш в тази тема, като не можеш да кажеш колко ти харчат боклуците. Напомням, че темата не е за сметки за консумирана електроенергия от всички консуматори в едно домакинство. Знам, че не правиш разлика, но има.
Ако искате да пишете в тази тема, постарайте се да спрете с глупостите....
За 24 часа-16kw.Климатиците са MHI 25ZS-S(настроен на 23C)в 14кв.м и MHI50ZSX-S(настроен на 22C) в 31кв.м.Има доста топлозагуби 1 етаж,от никоя страна няма съседи за да отопляват,а под голямата стая е входното пространство.Дали тази консумация да ме радва
По темата : ME GE25VA в 16-17 кв спалня и отворена врата към 6-7кв баня,2 външни стени с вата отвън, 2 стени към коридор и неотопляемо барбекю, под- земя(плоча,паркет) , таван - плоча на открита тераса с 10см вата отвътре, Доволно.
Този пост е редактиран от ccankov73; 12-01-18 в 16:05.
Ето и от мен GE25VA от 1 до днес. Две стаи свързани по 15кв. Температурен диапазон м/у 20 и 24 градуса в стаите през този период. С вътрешна изолация и пвц дограма. И сравнително меко време.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Много приличен разход. Би ли споделил с какво устройство го измерваш.
https://m.aliexpress.com/s/item/3282...Y3yBN#autostay
А нещо таково дали ще може да управлява климатик?
Sonoff pow се казва. Монтирах го зад контакта в стената. Хем е скрито и гледаш пррз приложение на тел. Вързва се към вифи. И от всяка точка по земята където има нет си гледаш кво става. Има опция и да спираш и пускаш устройсвото което ти е в този контакт
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk