Подобно на оня линк, дето питам 3-4 поста назад ли е това?
Главни букви нямаш ли?
Този пост е редактиран от avenger; 12-01-18 в 21:54.
Най добре е качествен ват метър.
Sent from my Sony Xperia Z3
Най-добре е качествен коняк. И да си гледаш кефа и да не заничаш час - по час в климатика.
Повечето японки от високия клас, вече имат вградени енергийни монитори. Аз разполагам с прилично устройство, но графиките, които бях публикувал, за съжаление се затриха при миграцията на форума.
Този пост е редактиран от Kasap; 12-01-18 в 21:47.
Този пост е редактиран от avenger; 12-01-18 в 21:55.
Важното е всеки да е доволен от това което има и колко ток му харчи, и накрая на месеца да е доволен от сметката си за ток.
Kasap, това устройство нещо под наем не се ли предлага.
oska , виж тук : https://forum.setcombg.com/всичко-за...дите.html
аз съм с broadlink rm mini 3 - доволно.
Много приказки, малко мисъл. Но съм ти свикнал - вероятно е характерно за планетата от която произлизаш, след като там януари е "посред есен". Заради подобни глупусти спрях да публикувам репорти. Явно има хора, които се разстройват много.
П.С. За неразбралите - помещението е с огромни топлозагуби. Климатика е на 21оС, и поддържа точно толкова. Термодатчика от графиката е поставен в най-студения /северен ъгъл/, който е и с два дървени прозореца.
П.П.С. Но всичко това са подробности, които явно нямат значение на планетата Мелмак.
П.П.П.С Този форум е оцелял толкова дълго единствено благодарение на взаимното уважение, а темата съществува не за да си мерим пишките, а за споделим как работят различни машини при различни условия.
Този пост е редактиран от Kasap; 12-01-18 в 21:56.
Ех как бързо изтри снимките. Според твоята графика с дефроста данните ти са снети на 30 октомври, температурата е 19.2 градуса като пада до 18 по време на дефроста и консумацията преди дефроста е 600 вата.
Приключих със споровете с инопланетяни.
Изтриването на графиките е показателно.