Леко, лееееко.На тебе никой не пише. Хубаво я нямаше полезността ти известно време. Хората ти задават съвсем елементарен въпрос, ти се праиш на интересен. Еми не си.
- - - - - - - - - -
Те тва съм го пробвал, за това го написах.
- - - - - - - - - -
С моите климатици.
Ами извинявай, Миланов! Както обикновено не съм те разбрал.![]()
Gree произвежда климатик за изпълнение. Gree и Midea сравняват 18 000 btü/h. Ако топлообменникът е голям, работата е добра.
![]()
Това е за предходната седмица, сега при -6 и снеговалеж се е кротнал на 750W и дефрости през около 3ч. Fujitsu 12LTC.
![]()
Множко е сянаш в какво помещение е монтиран? Моя ЛТЦ 12 в 21 кв се е кротнал на 400W от както паднаха температурите иначе предната бяха около 300W настроен със седмична програма от 23 до 16 часа на 21C и от 16 до 23 час на 23С на авто вент. А с какъв уред го измерваш...
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Помещението е към 25m2 единствена отопляема стая в къща, разбирай всички стени могат да минат за външни. Има и доста прозорци. От края на октомври е настроен на 22гр. на auto и реално поддържа 24. Минала седмица (на графиката) действително работеше между 250 и 350W ама тази вече е двойно. Джаджата е това и мери доста точно https://smartdevices.bg/smart-plug-b...tor-wi-fi.html.
В хола е 12ка, във кухнята който блъска към корийдора пак е 12ка а в спалнята ще дойдат другата седмица да ми сложат 9ка.
Иначе 430 е минимума под който спират в офф дори и на минус 5.След дефрост като тръгне и блъска 10 минути на номинала и в стаята вдигне над градус над заданието. После слизат до 435 и там бачкат по 10 15 мин и излизат в офф. След 5 мин пак тръгват и така, все едно си имам 2 конвенционалки. На минус 10 може да заработят като хората като почнат да дърпат по 600.
Интересува ме някой друг с греета има ли по нисък минимум дори и 9ка да е.
Може би ако имам по големи топлозагуби щяха да работят по ефективно. Дефроста, топлината и разхода който дават е добър, същото така и цената е добра.
Единственото е високия минимум от който съм и подлъган защото дори и в сайта на грее пише, че на чеиндж минимума е 200 а не над 400вата.
А този който поръчах е грее обаче серията ломо а там минимума в сайта е 120 ако го умножа по 2 както при чеинджа идва 240.Другия вариант е да си махна изолацията от стените и таваните....