При нас, на 80км северно от Плевен, е още по-красива зимата. Същите отрицателни температури, даже и по-ниски, само че повечето пъти гарнирани с мъгла, понеже сме до р. Дунав. Невероятно добра комбинация.
При нас, на 80км северно от Плевен, е още по-красива зимата. Същите отрицателни температури, даже и по-ниски, само че повечето пъти гарнирани с мъгла, понеже сме до р. Дунав. Невероятно добра комбинация.
Специално за Пого и неговата компания:
Хващам се на бас, че джаджата ти е китайска и не показва точно за японски климатици. Пише го в някои сайтове.
При 5° и LMCE пада на 200. Дайсейкай-6 на 250. Не веждам нищо смущаващо в горните снимки.
Аз съм от Свищов, точно на дунава и тези дни с нетърпение чакам да стане минус 15 да видя как ще се представят Gree-тата.
Тези дни позастудя и мъглички има и консумацийката доста порастна.
2та Changa правят по 10кв на ден, единия е 19 а другия в 17кв стай. Ломото прави 6кв, той е в 12кв стая. Чакам да видя на минус 15 къде ще отидат.
Аз пък, често казано, хабер си нямам колко харчат.Тамън си сипах чаша купаж Каберне и Мавруд, серия Кабиле от нашия край.
Аз пък на домашно винце, със средна консумация около 100гр. часа. Съжалявам за офтопика, ама...наздраве, edi1! В машините не се съмнявам, а вино съм си наточил за вътрешен подгрев, в големите студове.