Закачете си по няколко ватметъра, ей така за здраве...Не че нещо, но това е болна работа....
Закачете си по няколко ватметъра, ей така за здраве...Не че нещо, но това е болна работа....
Изобщо не ми дреме. Накрая плащаш колкото те порежат. Важното е да ми е топло и комфортно.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
И началника си е играл на времето с ватметри....Ние още не сме се наиграли. Споко. Ще ни мине мерака.
В месеца, в който изобщо не съм ползвал климатици нито за охлаждане, нито за отопление сметката ми беше грубо около 50лв. От последното засичане до сегашното, работят денонощно на 23-24 гр. и сметката ми е около 90лв. Всички останали консуматори се ползват по подобен начин. Толкова ли е сложно това уравнение с 1 неизвестно? И да варира разликата в потреблението на някой от другите уреди (което е нормално) то ще е незначително. Виж ако цепиш стотинката на две, тогава си е проблем.
П.п. Не искам да се заяждам с никой, просто това си е вманиячаване. Нормално, всеки си има някаква краста . Тази тема е леко от типа "колко ми гори колата".
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не е на охлаждане. От вчера го гледам ватметъра. Пет-шест пъти на ден се прибирам/излизам и все се върти около 60-70w. В стаята е топло, сина играе на компютъра по къси гащи и къс ръкав.
Работи на възможно най ниската степен, не изключва/освен през деня като е топло/.
Този пост е редактиран от avenger; 25-11-17 в 18:27.
Гена,дай линк към някое подобно устройство,за да се хваля и аз с консумация до -5°С.