Факт е обаче, че с тампона под компресора доста намаля нискочестотния шум , който се чува и при клипа с мицибишито на колегата миланов.
Факт е обаче, че с тампона под компресора доста намаля нискочестотния шум , който се чува и при клипа с мицибишито на колегата миланов.
И аз като го натисна нагоре между лапките от към компресора затихва. Ще се възползвам от твоята идея.
Касапе, моля те, без джендърски истории. Вино "Розе" нямам!
Догодина за икономия и грижа към природата щели да оставят само тоя мултифункционалния
Тези мартенички по-са ми на сърце!
Изпратено от моят Galaxy S6 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от toto4ev; 01-03-18 в 22:34.
Писал съм му и чакам да ми даде съвет след като щял да модифицира нещо по неговия, иначе съм пробвал всякакви варианти и на ниска температура да не се зори и на висока да има да догонва , на еконо на тих режим, на силен вентилатор абе с 2 думи всичко което може да се пробва, единствено на режим ПАУЪРФУЛ прескача размразяването по време, но така няма никакъв комфорт
Според мен си ги харчи, помня му беше голямо помещението.
При мен 14LMCB съм го виждал и на 2300W да качва консумация. Монтиран е в 35 м2 дневна (около 90м3, около 10 м2 прозорец, две външни стени) и почти постоянно отворена врата към коридор с усвоено стълбище (двайсетина м2) а от коридора, често са отворени и врати към баня, която не се отоплява, и спални, които са с конвектори. Апартамента има външна изолация 7 см ЕПС, последен етаж, на таваните не съм слагал нищо, покрива е студен (т.е. няма въздушен джоб, направо върху плочата има изолация и замазка, предполагам е 5 см XPS) съседи под мен не живеят, т.е. никой не помага от никъде.
Климатика при топло време си пада и под 250 W, виждал съм го често на 167, но не ги задържа повече от 5 минути. На 253 си държи, като приближи нулата качва на 520-530 W. Държа го по дистанционно от 23-25 градуса, вечер, вратата на стаята е отворена да топли коридора, не го изключвам. Топли много, не се оплаквам, като не съм вкъщи, гори по-малко, понеже се заигравам последно време с дистанционното.
Този пост е редактиран от tolostoi; 02-03-18 в 09:28.
Да попитам и аз-климатик Fujitsu 12 LMCA монтиран в 14 кв.м. детска стая (саниран блок,панел),настроен на 19 градуса за 22 часа е изразходил 0,60 лв.Добре ли е?Ватметърът е от Щайнбергер.
[QUOTE=Julius Caesar;865977]Да попитам и аз-климатик Fujitsu 12 LMCA монтиран в 14 кв.м. детска стая (саниран блок,панел),настроен на 19 градуса за 22 часа е изразходил 0,60 лв.Добре ли е?
Не е добре...ще простудиш детето
Задание 19? Направо пускай на охлаждане. А аз се притеснявам и ми захладнява, като падне под 23...
Този пост е редактиран от Mig82; 02-03-18 в 18:06.