На мене пък си ми харесва +3° външна. Няма on/off, дефрости, форсажи, пукажи.....Ехеее....мечта. Миналата година се натествах.
На мене пък си ми харесва +3° външна. Няма on/off, дефрости, форсажи, пукажи.....Ехеее....мечта. Миналата година се натествах.
Старите етерии на Панасоник имат COP, колкото на дайсейкай на Тошиба. Но при +7°C. При -7 и надолу, обаче, нещата започват много да се различават. Така че ако човек мисли да се отоплява с климатизатор до около 0°C, до -2, няма кой знае каква голяма разлика между дайкина и другите.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от tony34al; 24-02-18 в 13:24.
Аз се шегувах, понеже sniper обясняваше как въпросния ftxm20 бил светлинни години пред 20zmx, защото бил с много по-висок scoop и seer. Оттам тръгна шегата. Иначе цената на въпросния 50ftxs е безбожна, съдейки по това, което предлага. Направо не зная как си се набутал с това чудо на техниката, което някои 12-ки, горе-долу на половината цена, ще отвеят. Явно си бил голям фен на марката.
А на мен ми е интересно как се държи другият ти Дайкин в 16 кв. помещение. Имам го същия /HKS/, но стаята е по-малка и отдолу топлят. Справя се отлично на тих режим и задание 22гр./тази зима/, но ми е интересно как е в по-голямо помещение.