В интерес на истината не ми дреме дали се върти с 1hz или са скрили малко китайче да върти манивелата във външното...Просто са заявили 95 вата мин. на охлаждане и при замерени 107 предполагам е добре
![]()
В интерес на истината не ми дреме дали се върти с 1hz или са скрили малко китайче да върти манивелата във външното...Просто са заявили 95 вата мин. на охлаждане и при замерени 107 предполагам е добре
![]()
Днес реших и аз най-накрая да си пусна климатиците.Беше топличко в стаите-над 29°.Апартамента е изолирана панелка,100 кв.м.Климатиците са 12 LGC,LMCA,LTCA.Ватметър имам само на последния.Заданието беше 25°,макс вентилатор.Малко след пускането работеше на 222 вата.След като се върнах след вечерните игри с децата,вече се беше темперирало навсякъде,а консумацията на LTCA беше около 150 вата и ги намалих на втора степен на вентилатора..Добре ли е?
![]()
Аз за моята цепеница говорих ,че няма как да го направи
А къде е скрита манивелата?
Браво! Изглежда много яко![]()
Чак цепеница...почакай да видиш дали зиме ще "пламти" като цепеница, пък тогава го окачествявай като такава. [emoji4] Бих казал, че машината се държи доста добре с тези минимуми. Малко европейчета могат да се похвалят с такъв минимум на охлаждане. Не че това е критерий номер едно, но си е един плюс. Със здраве да си ползваш машинката и дано те радва и през зимата!
[QUOTE=stainway;884677]Аз за моята цепеница говорих ,че няма как да го направи
/QUOTE]
Не съм разбрал! Извинявам се! Мислех, че разговорът е по-принцип.![]()
За пламтенето през зимата съм сигурен -само не знам все още цената на дървения материал![]()
Това показва графиката от днес в 21ч. жена ми е изгасила климатика за да къпе малкия. Не знам това 105 вата какво е (дали среден или моментен разход) , бях на работа. Но съдейки по това че не е влизал в офф може би е моментен преди да изключи.
Някой не е ли замервал 7ца или 9ка LMC ?
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
А това е изхабил за 3 дни , като съм му заложил 24ст. за kwh. Включва се на обяд и се гаси към 21-22. Всички врати на стаи са отворени.![]()
Този пост е редактиран от Mig82; 07-08-18 в 22:36.
...и пуска една и съща снимка от 5 години.
Поздрави на компанията.
Не знам как е при вас, но тук е все още 32 градуса в 22.00 часаНормално седя навън в двора ,но явно тази вечер ще гледам Sonoff-a
![]()
Миланов, понякога е по-добре да замълчиш, отколкото да разсееш съмненията за...... Снимката е стара, а не нова. Трябваше да илюстрира, че е възможно да работят компресор и вентилатори с подобна мощност. Ако беше вникнал в дискусията, нямаше да се изказваш неподготвен. И за разлика от теб, аз не организирам редовни фотосесии на моите железа. Няма как да пускам тази снимка от 5 години, след като климатикът е монтиран през февруари 2016г. Така, че ще я пускам поне до 2021 и тогава ще направя нова.
PS: Махна ли лепенките Дайсекай?
Ето, че се доближава до заветните 45 ватаПросто трябва да му направя Photoshop
![]()
Този пост е редактиран от stainway; 08-08-18 в 03:33.