Като ги споделяте тези ватове казвайте на колко е нагласена машината.Защо никой не сподели инфо как и колко му качва машината на 18 градуса например?
Като ги споделяте тези ватове казвайте на колко е нагласена машината.Защо никой не сподели инфо как и колко му качва машината на 18 градуса например?
Хич не е изкривена. На 120W усещам студен полъх, макар и много лек. На 45W ще е ми е екстра, но понеже моите са далеч от такъв начин на работа ги ползвам като обикновени конвенционалки - пускам ги на 24-25 градуса и като се прибера ги спирам. И без да ги пускам стайната за сега не минава 26,5..27 градуса, т.е. както казваш съм за вентилатор. Ама с вентилатор няма какво да напиша тук.
Скоро се сдобих с почти същият климатик като на stainway - Gree Ucrown GWH12UB-K3DNA4F. Снощи слагах Sonoff POW R2 и пуснах климатика за тест. Температурата навън беше 19, температурата в стаята 26. След около 30-40 минути време в което не бях в помещението и го оставих за да видя как работи Sonoff-a, температурата в помещението вече беше 23 при зададени 24 а консумацията се беше заковала на 127W. В същност само първите 4-5 минути консумацията беше по-висока - около 330-350W и след това си беше почти постоянно на 127. Помещенеито е хол изток-юг 30мв.метра.
Честно казано ми е интересно как ще се справя в жегите а при такива външни температури слабо ме интересува каква е консумацията, защото като си отворя прозореца в стаята става даже по-студено при консумация 0W
Качва до 1320w. отначало и остава 1250-60. На книга го дават 1400w. макс.
Входящата на тавана не замерих колко е ... на 40см. от земята започна ма 27.2°С(прозорците бяха отворени ). Настроени 18 на макс вент външна 37 , 48 при машината на слънце. После се сетих за powerfull но друг път.
Снимах и външното , да се знае на макс колко е "шумно"
https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=khqB9xKYNM4
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Не , едно алуминиево телче което "увлича" веднага водата навънка при дефрост. Инак винаги остава малко щото вента я "дърпа" навътре и при хубави минуси постепенно натрупва
Освен това събира струйката да не пръска навсякъде ...
То почне ли да трупа с милиметър на ден да е няма връщане и зависи колко време ще задържат минусите.
Пробвайте то почти не се забелязва но по мои наблюдения върши хубава работа съдейки по липсата на висулки с него , хем не олива тавата отдоло което също може да спомогне натрупването на лед вътре.
Ето, специално за Генади. Външна 31, вътрешна 26 при пускането. Настроен на 17. Машината е 50ка. Данните са 10мин. след пускането му.
Изпратено от моят ZTE A2017G с помощта на Tapatalk
National CS-X255A в 15 м2 настроен на 26 оС, обезвлажняване, гори по 1,1 kW за 12 часа.