Или го отвори да влезе топло , по тениска съм навън дишам озон
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Пържолки и мерло е подгрева , не знам термометъра сега го погледнах 13 ама вънка яко мирише на късо. Дедо господ е пуснал плазмата
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Няма такъв режим. Надписът стои докато консумацията е под 30% от номиналната. След това изгасва.
Всъщност неволно те поизлъгах. Буквалният превод на този режим /йероглиф/ е Авто (ECO). Климатикът се управлява от температурния датчик в ДУ. Но за надписът не съм излъгал. Той стои при всички режими, когато консумацията е под 30% от номиналната.
Този пост е редактиран от SPSt; 27-11-18 в 23:40.
Тошибата няма термодатчик в дистанционното управление. Информацията се подава от вътрешното тяло.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Напротив. В режим Авто се управлява от ДУ. Виж стр.10 и стр.15 от Инструкцията. Когато сменя от Отопление в Авто, показанието за стайна температура при мен се променя веднага. Освен това в този режим не можеш да задаваш ръчно скорост на вентилатора, освен авто и авто-турбо.
В дистанционното управление няма температурен сензор. Бъркаш нещата....
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Добре, ще се изразя така: Toshiba RAS XX1 PDR има сензор в ДУ и той е показан горе в ляво на картинката на ДУ от Инструкцията за експлоатация на стр. 10. На стр.15 е обяснен режим "Авто" и ако преведеш първият и последния абзац от страницата ще разбереш, че в този режим работи именно с този сензор.
Работи с бутона "Комфортен режим" /Авто/.
Този пост е редактиран от SPSt; 28-11-18 в 15:41.
За Плевен прогнозата за петък е -13 -8 , а за събота -16 -8. За Пловдив -4 +2. Пък вие си сравнявайте сметките.
Какво пък - вместо минимуми ще се сравняват максимуми.