Добре е, по сервизно му дават 1580W максимална консумация, при +7. Отговаря на документацията.
Добре е, по сервизно му дават 1580W максимална консумация, при +7. Отговаря на документацията.
Навън е към 9 градуса, консумацията е около 240 вата вратите на стаите са отворени. Сутринта беше паднало до 3 градуса и моментния разход се беше вдигнал към 500 вата. За сега работи нормално. Странното е, че сутринта метеостанциата уж показваше висока влажност(68%), а питата не заскрежи, беше суха, нямаше дефрости и даже не течеше конденз от външното тяло.
Гледайки прогнозата за деня, разходът на японските климатици и днес ще е съизмерим с този, на електрическа крушка с нажежаема жичка, може и две. [emoji41]
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
tony34al, блазе ти!
П.п. Доволен ли си от тази метеостанция?
Не показва точно атмосферното налягане.
Възможно е - колко е точното? Питам, щото имам и още една и тя показва толкова. При нея се въвежда надморска височина.
Според www.accuweather.com в момента е 1016,5 mb . Може би трябва да се калибрира. На хама-та атмосферното налягане се калибрира първоначално и след това долу-горе показва точно.
Ха и аз имам "LL%", викам си край пр****се. То май било ниска влажност.
Така и не можах да видя къде дават атм. налягане.
Вчера пуснах тошибата, хей така за проба. До сутринта не изключи нито веднъж - закова 180W. От 23,5° стайна вечерта, сутринта беше 25°.
Не знам да ме радва ли или да се притеснявам. В това топло време очаквах яко on/off.