Дезиро, в кой град се ползва климътикът, при какви условия? Имам предвид етаж, дограми, изолация, поддържана температура.
Дезиро, в кой град се ползва климътикът, при какви условия? Имам предвид етаж, дограми, изолация, поддържана температура.
Първоначално публикувано от дезиро
Браво, това от инфото на дистанционното ли е или го засичаш с уред? Щото гледам моя ми вади часове на работа, киловати и йени
Стая 16кв. от къща на 2ри етаж,изолация на тавана и външната стена,дограма ПВЦ,погледнах в момента консумацията е 355W замъркал тихо при външна -5гр,задание 22гр. ,вътре 22гр.![]()
Тая машина много ми хареса и може и да се сдобия с един брой. Малко по-ми беше на сърце EDR, ама точно в момента няма никъде. Иначе на една цена ми ги дава моят търгаш, но каза, че трябва да чакам за EDR-ка.
Наистина е много добра,заслужава си всеки лев,а защо не и PDR
Тошиба 255 ПДР, за месец януари-220 Квтч. или 295 вата средно. Стая 14 кв., дървена дограма.21-22 гр. на дистанционно- 23 гр. в стаята.Чак когато температурите навън слязат под -15, тогава си поддържа точно зададените градуси.Иначе все е с 1-2 гр. отгоре.
Малко скъп е, но и за него се оглеждам. Лошото е, че няма в наличност при моя познат, а той ми прави хубави отстъпки. Ако знаете някъде на по-сносни цени, казвайте.
Това сериозно ли е ? Найстина ли самия климатик си засича разхода ?Първоначално публикувано от joro_bul
Ами да, поне това е инфото на дистанционното -- не ме карай пак да снимам.![]()
![]()
![]()
Показва външна и вътрешна температура, показжа колко си задал и колко е в стаята, показва влажност, показва и други неща, но не им разбирам още. angel
дезиро, ако знаеш още нещо го добави![]()
Ами колега, снимките който си качил на дистанционното са 3 и на трите има само едни 21.0 градуса и йероглифи (не чета на японскиПървоначално публикувано от joro_bul
) и за това питам. А щом има такива данни верни ли са и със замерване с електромер или от онези електронни уредчета ?
Охх, ами утре ще снимам пак, какво да правя, не знам само дали данните са точни, щото нали все пак е за 100v и си ги смята в йениПървоначално публикувано от hunterA
,но давам инфо за размисъл на всички заинтересовани.
Жоро, можеш да ги приемеш за 99% верни.![]()
Относно инфото от дистанционното, мисля че всичко си казал...а снимковия материал е доста изчерпателенПървоначално публикувано от joro_bul
![]()
Малко съм се ус**л със фотото, но още ми се спеше, пропуснал съм няколко кадъра.