Не бе, майтапа настрана. Има хора (баджанака), във вътрешни южни апартаменти, които и без отопление в стаите им е 17-18гр.
![]()
Не бе, майтапа настрана. Има хора (баджанака), във вътрешни южни апартаменти, които и без отопление в стаите им е 17-18гр.
![]()
Що за тъпотии са последните няколко мнения?Децата като са на училище и като спят климатика подържа 19.Те и през другото време не се свъртат много там.В хола и в спалнята се подържат 24 когато има хора вкъщи.С изключение на нощите когато ги държим на 18.А който твърди че LMCA е шумен,цепеница, фурожомелка и че не топли или некви други кусури-дето го няма,ами не го е и виждал.
Тази тема стана, колко харчи "12LMC - real time" и не, това невиждано чудо на климатичната техника никой не го е виждал. [emoji4] Добре, че сте вие, та да разберем за съществуването му и колко добър е всъщност.
Разход от 60ст. на денонощие може ли да е лош при условията които описваш колега ? Освен да обърне да работи в "режим генератор" ... те чехите затва се изнесоха и оставиха гинка да се оправя с нас.
Ами в раздела Fujitsu е доста тихо "тия дни" ... а и по-принцип , та пишем тук да не скучаем
Снимай малко филмов матерял и пускай и ти да става шареноСмачкай му газта на твоя дзвер и снимай външното да видим има ли живец
недей го жали тоя кошер утре ще се стопли и ще пусне пчелите
![]()
Този пост е редактиран от Mig82; 02-03-18 в 19:11.
Това е месечната консумация на етерията,монтирана е в малка спалня,като изключим последните дни работи само он-оф.
Хевито ми го монтираха на седми миналия месец и до първи , той направи 115кв/ч,но той е монтиран в по-голяма стая и подържаше по висока температура.
Кошерчета си имам 7 на брой, по 1 тенеке мед дават на бройка, без майтап!Кошера не се закача, оставяш го да си върши работата, а ти си пиеш виното на топло, това е цялата цака. На машина не искам да робувам, важното е тя да ми осигурява необходимия комфорт.
![]()
Не искам да съм ти дете! Двама сина съм отгледал, но на 19 гр. през зимата не съм ги подлагал, дори и когато заплатата ми беше 6$ за месец /инфлацията баце/. След като на мен ми е студено при тази температура, значи и за тях не е добре. Икономията е майка на мизерията. Само не ме убеждавай, че така ги каляваш и им е добре.
Това е температурата когато са на училище /няма никой в жилището/, и когато спят.![]()
Ами хубаво викате 19 , ама при мен на панасоника японка 25-ца като му задам 19 и прави 23 в стаята (спалня)...и си го държа на 18 та поддържа 21,5 градуса. Та 19 на дистанционното не винаги значи 19
Само той е така (с такава голяма разлика от дистанционно до реална). Чак се карам на жената като ми го нагласи на 21 (не се диша)![]()
Всеки сам си избира комфорта и начина на работа на машината.Щом е доволен, няма проблем.
В къщи всички спим на 18 градуса цяла зима, ма мърдаме още.Както казва Тоточев, всеки знае себе си.