Ще чуеш добри неща и за Националчето, но подкрепям горното си мнение заради по-ниския минимум на Санчо.
На твое място, бих заложи на по-сносни машини /втора ръка/. С 3к можеш доста добре да се обзаведеш.
Ще чуеш добри неща и за Националчето, но подкрепям горното си мнение заради по-ниския минимум на Санчо.
На твое място, бих заложи на по-сносни машини /втора ръка/. С 3к можеш доста добре да се обзаведеш.
И трите машини ми идват доста базови... а аз не си падам по базови. Но всеки си има възгледи. Притесняват ме ниските максимуми в случая.
deian предложи нешто хубаво за тези пари.
Между другото, Националчето е най-добре от трите според мен.
Иначе вземи ZK25X вместо ZK22X, защото имат конструктивни разлики и 25 е с по-висок APF и по-големи топлообменници.
При Национала между 22 и 25 разликата е нищожна, но при Саньото е значителна и не си струва да се взима 22-ката.
Друго, друго... втора ръка Toshiba 22-ка GDR, BDR и т.н.
Аз съм от Бургас, каде мога да намеря Toshiba GDR,BDR
Благодаря на всички отзовали се. димели ми идва малко далеч, а в йапан клима варна предлагат санйо ех22 за1900, кой от двата е по добър mitsubishi jxv или саниото, като се абстрахирате от годината на производство.
Ако наистина имат налично Саньото няма какво да се замисляш - уникална машина е и доста по-добра от това МитсубишиПървоначално публикувано от oo_wc_oo
Ехе, ти скочи на топ-клас изведнъж ex22 е разкош.
Погледни и това Фуджицу щом искаш 100-волтов климатик. Нов модел на добра цена. Ще ти пасне идеално за стаички по 10 квадрата. http://dimeli.eu/klimatici/fujitsu/64-as-e25v Две бройки по около 1400 лв. плюс 360 лв. за монтаж. Специално в тая фирма воже да ти направят отстъпка за две бройки, а ще ти ги монтират, независимо къде живееш.
Те тези стаички са по 10 кубика /почти де/ заради скосяванията. ЕХ22 си е съвсем на място заради аспирацията и ниския минимум. Но се съмнявам, да се намерят 2 бройки. А надхвърлят и бюджета. Е25V ще работи само в он/оф.
Друг вариант, който обмислям е две европейски тошиби дайсекай 10-ки с кредит енергийна ефективност. Е малко ще са преоразмерени, пък и много сам доволен от японския натионал който си купих. отначало докато разбера как да го ползвам се чудех защоо дадох 3 бона за него, но сега държа и другите клими да саяпонски.
Това с монтажа за кои градове се отнася, ако имаш повече информация ще може ли да споделиш? И на какво ниво е този монтаж за качеството имам предвид?Първоначално публикувано от nako-bako
За съжаление вече няма кредит енергийна ефективност!Първоначално публикувано от oo_wc_oo