Аз нямам термометър навън, казвам колко е била температурата според данните от радиото и телевизията а там казаха че на тоя ден в Добрич е измерена -25.5 Нямам причини да не им вярвам, още повече че в метеостанциите си има стандарти по които се измерват температуритеПървоначално публикувано от roumen68
http://www.energimyndigheten.se/sv/H...epumpar/?tab=2 ей тука може да се видят тестови данни за работата на машините ни при сибирски условия, скандинавците са правили тестове на продаваните при тях машини - разход на енергия, топлоотдаване и КОП-ове до -15 градуса.
Мноого добро! Браво Еди!
Гледам, ДАЙКИН-а нещо хич не го тачат.Главно ТОШИБА, МИЦУБИШИ ЕЛЕКТРИК, ШАРП, САНЬО.То и по форумите им е такова положението, най-вече това се обсъжда и препоръчва.
За Дайкин или добро или нищо...
Ще ме извинявате всички ама тук някой монтажник се е иза"_"ал при монтажа....Първоначално публикувано от buki1
" Ще ме извинявате всички ама тук някой монтажник се е иза"_"ал при монтажа...."
Почти съм сигурен , че е тази причината.
Той е под улука и не само климатика, но и цялата стена е в лед
Тук има вина и собственика ,че оставя климатика да работи в такова положение вместо да се обади на техници.
За собственика и той е виновен , от три дни се мъчи климатика така но никой не му обръща внимание,ще видим колко ще издържи.
Докато му замръзне перката, тогава го спира защитата