Ето ти още една машина to4nia с подобни параметри,ако я имат все още обаче- е произхода няма да е японски, както иска брат ти,но е бойна, а и за Русе с влага и голям студ:FUJITSU ASYB-12LDC.
Ето ти още една машина to4nia с подобни параметри,ако я имат все още обаче- е произхода няма да е японски, както иска брат ти,но е бойна, а и за Русе с влага и голям студ:FUJITSU ASYB-12LDC.
Предното сякаш ми допада повече.
Привет на всички. Някой да ми каже дали на MITSUBISHI Heavy SRK / SRC 35 ZJ-S има функцията COIL DRY -вътрешно изсушаване и почистване на вътрешното тяло ? Ако има дайте линк. Не виждам в общата информация за него, а в един сервиз твърдят, че има такава функция. Благодаря!
Може и да е късно вече , но климатика като характеристики не е лош (то зависи и за къде е) . Напълно Яконски е , само дето е произведен в Малайзия (Японците произвеждат само 100V , 60Hz). Успех.Първоначално публикувано от muraveia
Има, трае 2 часа.Първоначално публикувано от slavkoni
Само,ама правят и 100/200V. и (50~60Hz),а също и за нашия европейски пазар-справка дайсейкай ІІІ и V.Първоначално публикувано от EvilEyeBG
сетих се и за VRF системите ''Зубадан''.
Произвеждат и 100 и 200 уреди и за вътрешния си пазар. Захранването на половината Япония е по американски стандарт 100V/60Hz от GE, ако не греша, а на другата - 200V/50Hz от Siemens.
Все пак това Хитачи ЕH3 е китайско EH1 е японско - друг въпрос, че между китайското и японското няма никаква разлика, освен във филтрите (едните са пластмасови, другите метални)
Чакам момента когато в Япония ще се произвеждат "китайски боклуци", а в Китай 100Волтови чудеса на техниката...И това ще се сличи скоро като гледам накъде е тръгнал света...
E това е факт от доста години-просто японците изнесоха производството си в Китай ,поради евтината работна ръка,като качеството се запази-няма компромис за техния си пазар,а и контролът...Първоначално публикувано от climamarket
Към списъка добавям още две възможности които видях на промоция в същия магазин:Първоначално публикувано от marty_cool
5. 1. Fujitsu general ASHА 09 LGC - 1100лв.
6. Mitsubishi SRK/SRC 25ZJP-S - 1224лв.
Добри отзиви чета тук за това мицубиши, но пък консумацията на ел. енергия е по голяма от фуджитцото?
Моля, препоръчайте ми климатик за 35 кв. до 1300лв дори по-евтин. Апартамента е с вътрешна и външна изолация, ново строителство, ПВЦ дограма. От югозападен район съм. Спешно е!!!
П.С.Дали Fujitsu General ASYA- 12LGC е подходящ избор???
Предполагам с монтаж? Вземай един дърт японец. Или нищо. 12ЛГЦ няма да стане.Първоначално публикувано от siji
Ще ти е слабичък за 35 квадрата трябва ти 18ка еи тази виж малко е над 1300 ама си струва да заложиш на него http://powerclima.com/index.php?page=details&id=162Първоначално публикувано от siji
Преди малко дойде професионалист да види помещението и каза, че няма 35 кв. а 28кв. и че 12-ка е достатъчна та сега избирам между дайкин и хитачи- http://www.technomarket.bg/products/...-ras-rac-e14h2 http://klimafrost.com/index.php?opti...ikin&Itemid=44 Въпроса ми е кой то двата да избера???