Страница 78 от 238 ПърваПърва ... 2868767778798088128 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,156 до 1,170 от общо 3560

Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

аруба се е объркал, явно гледа харченето, а не отдаването на минимум.

2.  

3. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Аз мога да му предложа товахитачи и на добра цена Hitachi Ras/Rac-35FH6

4. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    Щом е за квартиранти, най-доброто е Хитачи. Аз със Е14Н2 отоплявам последен етаж панела, 27 квадрата. Зимата при -10 му зададох 23 и ги направи, иначе не обичам толкова топло. Вземай Хитачито, няма да сбъркаш. Пак е голям за тази стая, ама пада на 100 вата и духа леко топло, не като Дайкин на минимум 300 вата. За Януари с почти всички дни под нулата, квартирантите ми имат 45 лева за климатика.
    Това си е постижение-за 27м² панел,последен да ги стоплиш с това хитачи и да имаш средно около 400w.консумация на час(45лв.) и то януари-безценно.Ще има юруш за хитачита май?

5. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

И на мен ми се вижда странно да отоплява 27м2 но то за някой хора 19 градуса например е топло на други е студено.

6. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    Това си е постижение-за 27м² панел,последен да ги стоплиш с това хитачи и да имаш средно около 400w.консумация на час(45лв.) и то януари-безценно.Ще има юруш за хитачита май?
    Аруба още от миналата година го хвали това Хитачи ама никой не го послуша Досега от 8-9 месеца насам щом е нямало юруш, дали по-нататък ще има блъскане пред магазините?!
    Между другото в Метро на промоция до 29.06 предлагат Е10Н2 за 754.80лв. с ДДС.

7. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Купуват се бая Хитачитата, след Осака и Мидеа най-много Хитачи има по фасадите. И са от ТехноМаркет, явно много продават. И на сайта им така пише: Най-продаван продукт. Вноса на Евис е със сивата лепенка, докато от ТехноМаркет са оранжеви и гледам, че те преобладават. Предполагам, че хората са доволни и се топлят и не опират до форума за помощ. Хитачи е голяма сила. Има си и кусури но за 1000 лева съм повече от доволен. Струва си всеки лев.

П.П. Всъщност единственият "кусур", който ми направи впечатление е, че на вътрешното тяло се чува вентилатора при температури от -5 и надолу, докато Дайкините са много тихи и не се чуват дори и при -15, но за толкова пари - толкова!

8.  

9. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    И на мен ми се вижда странно да отоплява 27м2 но то за някой хора 19 градуса например е топло на други е студено.
    Откакто видях Мидея 12-ка сложена в 65 квадрата хол и човека ми се кълнеше, че зимата не е имало проблеми, пък имат и малко дете, друго нищо вече не може да ме изненада!

10. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Няма спор какво е Хитачи, но ти доставял ли си резервни части за Хитачи, знаеш ли към кого да се обърнеш, знаеш ли какви са цените??? Видимо не, защото не си хапвал от попарата. Преди години като гръмнаха компресорите какво стана? И един компресор не доставиха, че се наложи да слагаме компресори на Панасоник.
    Аз ще стане две седмици не мога да намеря сервизно да едно ВиЕрВи на Хитачи да прочета поне грешката ти ще ми разправяш кое е сиво и кое е оранжево...
    Не е въпроса какво ще си купиш, въпроса е да изпълни и надмине твоите очаквания и като се счупи особено нещо дребно да не го изхвърлиш на боклука...
    По отношение на вносителите бих добавил Актон и Рувекс, Тодор Йовков също носи някакви май.

11. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Ех, голяма влага държат тези компресори на Панасоник. Както казва колегата edi1: И да се скапе, го хвърлям и слагам по-добра машина, но вече шеста година бичи хайванина. От толкова много Хитачи-та по фасадите, липсата на оплаквания във форума е показателна за надежността на климатика и на компресора. Аз не казвам, че модела е последният бум на модата. Казвам, че ако имам 1000 лева за климатик - пак бих си сложил същия.

12. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Верно е, так аказвам.Обаче работи си гадчето вече доста годинки и хич не му дреме.Чакам да го видя, кога ще се скапе и какво ще му се повреди.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009

То може да си работи, но въпроса е за ефективността му. Направи едно замерване като започне отоплителния сезон - при външна температура 5-7 градуса и вътрешна 20 градуса. Сложи на 30 градуса отопление и на максимален вентилатор и след няколко минути замери температурата на издухваната струя. Направи същото и с Дженерала и виж каква разлика ще дадат.

14.  

15. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

По тази логика може да се направи същия експеримент с Дженерала и някой UDR281 да речем! Интересно ще е те каква разлика ще дадат?!

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Нека да се направи, той Еди има и японска Тошиба. Истината е в резултатите от такива експерименти, а не в рекламни приказки.

17. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от rist
    Нека да се направи, той Еди има и японска Тошиба.
    То и двете му са японски,ма едната е с по дръпнати очи-от по ниския волтаж!

18. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Може да се направят пробите, ама знам резултата преди това.Просто гада ХИТАЧИ съм го оставил да си живее, защото за кухнята върши добра работа, чакам го да загине.В интерес на истината корав излезе, зимата си размразява до чисто, до сега никога не е хващал лед.Е, има си кусурите, но за помещението не ми пречат, освен това когато го купувах, другите машини бяха с 500 лева по-скъпи, не е като сега.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе