аруба се е объркал, явно гледа харченето, а не отдаването на минимум.![]()
аруба се е объркал, явно гледа харченето, а не отдаването на минимум.![]()
Аз мога да му предложа товахитачи и на добра цена Hitachi Ras/Rac-35FH6
Това си е постижение-за 27м² панел,последен да ги стоплиш с това хитачи и да имаш средно около 400w.консумация на час(45лв.) и то януари-безценно.Ще има юруш за хитачита май?Първоначално публикувано от aruba_man
![]()
И на мен ми се вижда странно да отоплява 27м2 но то за някой хора 19 градуса например е топло на други е студено.
Аруба още от миналата година го хвали това Хитачи ама никой не го послушаПървоначално публикувано от diksanal
Досега от 8-9 месеца насам щом е нямало юруш, дали по-нататък ще има блъскане пред магазините?!
Между другото в Метро на промоция до 29.06 предлагат Е10Н2 за 754.80лв. с ДДС.![]()
Купуват се бая Хитачитата, след Осака и Мидеа най-много Хитачи има по фасадите. И са от ТехноМаркет, явно много продават. И на сайта им така пише: Най-продаван продукт. Вноса на Евис е със сивата лепенка, докато от ТехноМаркет са оранжеви и гледам, че те преобладават. Предполагам, че хората са доволни и се топлят и не опират до форума за помощ. Хитачи е голяма сила. Има си и кусури но за 1000 лева съм повече от доволен. Струва си всеки лев.
П.П. Всъщност единственият "кусур", който ми направи впечатление е, че на вътрешното тяло се чува вентилатора при температури от -5 и надолу, докато Дайкините са много тихи и не се чуват дори и при -15, но за толкова пари - толкова!![]()
Откакто видях Мидея 12-ка сложена в 65 квадрата хол и човека ми се кълнеше, че зимата не е имало проблеми, пък имат и малко дете, друго нищо вече не може да ме изненада!Първоначално публикувано от VeleV.Klima
![]()
Няма спор какво е Хитачи, но ти доставял ли си резервни части за Хитачи, знаеш ли към кого да се обърнеш, знаеш ли какви са цените??? Видимо не, защото не си хапвал от попарата. Преди години като гръмнаха компресорите какво стана? И един компресор не доставиха, че се наложи да слагаме компресори на Панасоник.
Аз ще стане две седмици не мога да намеря сервизно да едно ВиЕрВи на Хитачи да прочета поне грешката ти ще ми разправяш кое е сиво и кое е оранжево...
Не е въпроса какво ще си купиш, въпроса е да изпълни и надмине твоите очаквания и като се счупи особено нещо дребно да не го изхвърлиш на боклука...
По отношение на вносителите бих добавил Актон и Рувекс, Тодор Йовков също носи някакви май.
Ех, голяма влага държат тези компресори на Панасоник.Както казва колегата edi1: И да се скапе, го хвърлям и слагам по-добра машина, но вече шеста година бичи хайванина. От толкова много Хитачи-та по фасадите, липсата на оплаквания във форума е показателна за надежността на климатика и на компресора. Аз не казвам, че модела е последният бум на модата. Казвам, че ако имам 1000 лева за климатик - пак бих си сложил същия.
![]()
Верно е, так аказвам.Обаче работи си гадчето вече доста годинки и хич не му дреме.Чакам да го видя, кога ще се скапе и какво ще му се повреди.
То може да си работи, но въпроса е за ефективността му. Направи едно замерване като започне отоплителния сезон - при външна температура 5-7 градуса и вътрешна 20 градуса. Сложи на 30 градуса отопление и на максимален вентилатор и след няколко минути замери температурата на издухваната струя. Направи същото и с Дженерала и виж каква разлика ще дадат.
По тази логика може да се направи същия експеримент с Дженерала и някой UDR281 да речем! Интересно ще е те каква разлика ще дадат?!![]()
Нека да се направи, той Еди има и японска Тошиба. Истината е в резултатите от такива експерименти, а не в рекламни приказки.
То и двете му са японски,ма едната е с по дръпнати очи-от по ниския волтаж!Първоначално публикувано от rist
![]()
Може да се направят пробите, ама знам резултата преди това.Просто гада ХИТАЧИ съм го оставил да си живее, защото за кухнята върши добра работа, чакам го да загине.В интерес на истината корав излезе, зимата си размразява до чисто, до сега никога не е хващал лед.Е, има си кусурите, но за помещението не ми пречат, освен това когато го купувах, другите машини бяха с 500 лева по-скъпи, не е като сега.