Ти как разбра, че в Бургас няма читави фирми ако не е тайна?Първоначално публикувано от prawler
Ти как разбра, че в Бургас няма читави фирми ако не е тайна?Първоначално публикувано от prawler
+1. Грабвай Дайкина. 80-100 лева спестяваш от безполезни профилактики. Все пак говорим за Мерцедеса на климатиците.Първоначално публикувано от splitservice
![]()
Точно Мерцедеса е, добър е, но пред него има доста по-добри.Първоначално публикувано от aruba_man
![]()
Мнда... По-добре Toyota Avensis, отколкото Mercedes A-class.Първоначално публикувано от Mega
![]()
Здравейте. Дали някой може да ме посъветва за климатик за стая 10 м2. Ново строителство, PVC дограма (калпава - блик ), външна изолация, 2 външни стени. Миналата зима изкарах на духалка (прави баня в стаята), но ми се ще да сложа климатик и за охлаждане лятно време (стаята гледа на запад). В хола (22 м2) имам GENERAL 12 LGC, поддържаше 25 градуса и в най студените дни. Благодаря предварително.
Ми никой не е чувал за Дайсейкай 6 и УДР-402, бе, човек, отделно и Нешънала им се струва като марка от сорта на НиппонПървоначално публикувано от climamarket
![]()
prawler,е National Panasonic. До миналата година, Panasonic за японския пазар се води под името National, а моделите предназначени за другите пазари е Panasonic. А да "сравняваш" National с "нипон мипон" e просто нелепо...Първоначално публикувано от prawler
Не е по темата но Авенсис не е в класа на А-класата,а по скоро трябва да я сравняваш с Е-класата,тогава не знам дали ще избереш АвенсисПървоначално публикувано от Kasap
... Идеята беше да не се избират климатици по марките а по моделите. Както при колите, едни модели стават, други не ...
хайде да помогнем с избора на климатик за един комшия с малки финансови възможности............стаята (ПО НЕГОВИ ДУМИ Е 20куб.м.)спалня за малко дете,като човека не иска някой боклук и възможните пари (с лизинга)ще са около 1000 лв.до сега се е топлел с духалки,ама сметките са били около 200лв. (за целия апартамент),което поне за мен е бая много.
То за такава малка стая трябва мощност 5000 BTU, но не знам дали има такъв. Освен това не можеш да се скриеш от течението в малка стая. Може и да има някой модел с много нисък минимум, но ще струва бая пари. Я по добре да се откаже комшията ти от климатик.
Най-добре един конвектор 500 W с терморегулатор.
Аз чудесно знам какво е Нешънъл, но разните продавачки си мислят, че е в класа на Ниппона, разбираш ли?Първоначално публикувано от Aleksandars
Да, разбрахте. Извини ме, не съм те разбрал в началото.![]()