Да, сега видях, Н2 бил без монтажа.![]()
Да, сега видях, Н2 бил без монтажа.![]()
когато човек тръгне да мисли за климатик и първото нещо,което гледа е цената,то за мен този човек вече се е набутал.щом някой е решил да се допита до форума трябва да се вслушва в съветите на капацитети като сашо,джъсти и др.(да не ги изброявам всичките) и хора,КОИТО НЕ ГИ Е СРАМ ДА КАЖАТ,ЧЕ СА СЕ НАБУТАЛИ В ИЗБОРА СИ .не съм съгласен,че правилният избор е въпрос на пари.това е въпрос на правилно мислене и манталитет,защото разочарованието от неправилен избор продължава,докато човек не смени климатика с КЛИМАТИК.НЕ АНГАЖИРАМ НИКОГО С МОЕТО МНЕНИЕ,просто аз съм от тези,които си признават,че преди съм си мислел,че съм имал климатици-УВИ НЕ СЪМ ИМАЛ,но след като открих форума се радвам на топлина и ниски сметки за ток.
Абе, сега се замислям, че metalsun не каза колко му е бюджета.Но като гледам машините, които се обсъждат, надали е повече от 1000 и малко лева.Иначе за неговото помещение 09LDC ще е тъкмо, ама как да му го предложим, като гледаме в какви лимити се е ограничил.
Те това хитачи на цената на мидея.
Колега, ти каква кола караш?Първоначално публикувано от DUNDURMA
Аз съм със Лексус 600, хибрид, 440 коня.
По-скоро твоето е манталитет.Как не те беше срам?!
Колега, благодаря за тактичността и разбирането.Първоначално публикувано от edi1
Тавана, които съм си определил е 900 - 1000 лв.Именно поради тази причина още от самото начало категоризирах всички климатици в един ценови диапазон, които не трябва да бъде надвишен.
Моля за помощ! Зимата идва, в ново жилище съм и няма отопление. Досега съм си имала работа с парно и климите са ми много чужда материя. Стаята е 25 квадрата, със западно изложение, стара дограма, без изолация (последните две може и да ги проимам в близко бъдеще, но не е сигурно). Бюджетът е максимум около 1000лв., колкото по-малко, толкова по-добре. Малко е, знам, но това е положението. Надявам се да ме ориентирате, че не остана време - става студено, а трябва да топля деца. На отзовалите се - предварително благодаря!
Дунди, пропусна Ванко68, и той е капацитет човекаПървоначално публикувано от DUNDURMA
![]()
Марката ми е абсолютно непозната, как стои въпроса със сервиза, ако (не дай Боже) се наложи? А за Панасониците какво ви е мнението?
Основното предимство на тази марка е сътрудничеството с Дайкин, заради което ползват качествените компресори на Дайкин. За сервиза не мога да кажа. Панасотниците до 1000 лв май не са много за препоръчване.
Благодаря, ще мисля, но сервизът е важен... Ако някой има наблюдения за Панасониците, да каже. Доколко COP е важен параметър и реално ли го пишат в офертите, че започвам да се чудя вече? След 2 часа ровене из сайтовете освен да се объркам още повече, друго не стана...
Може да помислиш и за това Хитачи, някои колеги казват че били доволни от него.
Ското минах през ТМ и за нещастие мярнахме с моята ето тази табелка ( ръкописно разчитам koп- 5,27 ) и доста каменна сол беше разбита върху главата ми - как нови маркови клими с коп > 5 се продават на сносни цени, а ние сме се набутали за 100 V, на старо, на близка до тази цена, със същия коп. Имаше изкарано само някакво вътрешно тяло, без никакви лепенки, единственото инфо е от тази бележка. Разделих отдаваната на консумираната мощност и действително излезе 5,27. Някой има идея това истина ли е ?
![]()
Хич не е истина, не се коси.истината е 3,7.
Хахахаха, данните са тотално грешни. Освен ако ти не си скалъпил табелката, този магазин не трябва да се посещава.