Страница 164 от 238 ПърваПърва ... 114154162163164165166174214 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,446 до 2,460 от общо 3560

Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

... Сега се връщам от профилактика на два Panasonic-а монтирани от група на Техно ..., направо паднах. Единия монтиран с голям наклон надясно и въпреки това тече вътре а не от конденза навън. Другия монтиран по подобен начин, поне са уцелили наклона. Човека вика, изпотрошиха къщата, едвам ги изгоних и за нищо на света не иска те да му правят профилактиката.

2.  

3. Member Аватара на zhelko
    Тук е от
    Apr 2006

Цитат Първоначално публикувано от kalcheff1
    Ското минах през ТМ и за нещастие мярнахме с моята ето тази табелка ( ръкописно разчитам koп- 5,27 ) и доста каменна сол беше разбита върху главата ми - как нови маркови клими с коп > 5 се продават на сносни цени, а ние сме се набутали за 100 V, на старо, на близка до тази цена, със същия коп. Имаше изкарано само някакво вътрешно тяло, без никакви лепенки, единственото инфо е от тази бележка. Разделих отдаваната на консумираната мощност и действително излезе 5,27. Някой има идея това истина ли е ?
    Отдаваната мощност са дали на максимум, а консумациятана номинал. Кой е този магазин?

4. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

ем как къде тм=техномаркет
    аз ако си сметна така копа дал колко ще излезне

5. Member Аватара на zhelko
    Тук е от
    Apr 2006

И аз така го разчетох, ама в Техномаркет не предлагат този модел.

6. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Teномаркет Варна , да дам точния адрес, ако те интересува, има още такива неземно икономични модели. Най-горе на табелката, пишеше с големи червени букви Денси или нещо такова ... не знам каква връзка има с ТМ.

7. Member Аватара на zhelko
    Тук е от
    Apr 2006

Ей затова тия етикети не ги гледам Все пак е добре, че не са написали консумацията на минимум...

Май става дума за това чудо ---> http://www.densi.bg/index.php?menu=3..._id=1100021065

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2011

Е тогава ТМ са мощенници,аз ходих за едно Хитачи пише 14ка,консултанта ми каза чиста 12ка,добре че го познавах та да ми каже.

10. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Хем знаете какви са хем ходите там. Дори в момента рекламата на панасоник дето стопля зимата в технополиса е до -5 ама това не пречи да се рекламира и продава. А ние които сме коректни и желаем клиента да не го подведем седим без работа защото сме коректни.

11. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Aми Велев, вкарай малко хубави модели. От Дайкин продаваш само FTXN, другото е Мидеи, Грее-та и евтините модели на Хитачи и Фуджитсу. Почвай да зареждаш и Тоshiba Daisekai 6. Трябва да си гъвкав. Сега виждаш, че хората почнаха да разбират, че евтиното не е чак толкова евтино и почнаха да пазаруват по-качествени климатици. Въпреки, че си ми много симпатичен, как да си купя климатик от теб?

12. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    Aми Велев, вкарай малко хубави модели. От Дайкин продаваш само FTXN, другото е Мидеи, Грее-та и евтините модели на Хитачи и Фуджитсу. Почвай да зареждаш и Тоshiba Daisekai 6. Трябва да си гъвкав. Сега виждаш, че хората почнаха да разбират, че евтиното не е чак толкова евтино и почнаха да пазаруват по-качествени климатици. Въпреки, че си ми много симпатичен, как да си купя климатик от теб?
    Знаеш ли че даисеикаи в Плевен мога да ги преброя на едната си ръка. Не е проблема в зареждането а в търсенето тук търсят климатици до 1000лв макс 1200. Мога да доставя всяка машина която пожелае човек а тези в сайта ги имам налични.

13. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Ти си знаеш най-добре, щом можеш да доставиш и други модели е добре. Аз след като си сложих в гаража FVXS25F, препоръчах фирмата на още мои познати и за две седмици, човекът продаде два броя FTX50GV и един FTXS25J. Това само от хора, които аз му пратих. Плевен е по-голям пазар от Шумен, не може да няма работа.

14.  

15. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Бе явно, повече гаражи имате в Шумен.

16. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

май трябва да направим 3 теми - под 1000 до 1500 и после без лимит - да има по 3 модела във всяка категория - че е много по-лесно на народа - от колкото да чете за минимуми,максове номинали, дефрости, пукане, капацитети и проценти при минусови температури а бе всичко.
    и особенно да чете споровете ни в какво вярваме и защо трябва да бъдат ръснати огромно количество пари за клими

17. Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от estqwerty
    май трябва да направим 3 теми - под 1000 до 1500 и после без лимит - да има по 3 модела във всяка категория - че е много по-лесно на народа - от колкото да чете за минимуми,максове номинали, дефрости, пукане, капацитети и проценти при минусови температури а бе всичко.
    и особенно да чете споровете ни в какво вярваме и защо трябва да бъдат ръснати огромно количество пари за клими
    Е това сега е голяма приказка, а не като вчера колегата DUNDURMA да ми разправя, че щом си купя климатик за 1000 лева, а не мога да си променя мисленето и да си взема за 3К , ще се набутам тотално...
    Тия лафове от неговия характер, дребни пари, и мек ху, всеки може да ти изкара *
    Ще помоля, някой да се изкаже в темата ми :
    https://forum.setcombg.com/index.php...msg517801.html
    и да ходя да взема един от двата климатика.
    Повторно благодаря на всеки, които ме насочи и се включи в избора ми на машинка.
    Весел уикенд пичове

18. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

а бре металсън...................не съм писал поста с цел да те обидя,просто казах че за каквото си платиш това ще получиш.а за това кой каква кола има................нали си чувал лафа за мъжете с големите коли и малките пишки.не ми вкарвай чужди думи в устата.а ако наистина имаш лексус и търсиш климатик до 1000лв.- ето ти манталитет и начин на мислене.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе