Страница 165 от 238 ПърваПърва ... 115155163164165166167175215 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,461 до 2,475 от общо 3560

Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2011

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Приятели, използвайте услугите на малките фирми. Те обслужват по-добре от големите! Вниманието им е насочено към удовлетвореността на клиентите им. Оставете ги тези техно мехно супер маркети. Там се мисли как да се продаде продукта и дотук...
    Тук има доста качествен материал (хора), които предлагат доста добри продукти. Използвайте услугите им, няма да съжалявате. Те няма да избързат, няма да спестят нещо по монтажа, ще ви изслушат, посъветват... Но те знаят, че ако ти - клиента останеш доволен, по-натам ще използваш пак услугите им, или ще им доведеш нови клиенти.

2.  

3. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от exvitermini
    Приятели, използвайте услугите на малките фирми. Те обслужват по-добре от големите! Вниманието им е насочено към удовлетвореността на клиентите им. Оставете ги тези техно мехно супер маркети. Там се мисли как да се продаде продукта и дотук...
    Тук има доста качествен материал (хора), които предлагат доста добри продукти. Използвайте услугите им, няма да съжалявате. Те няма да избързат, няма да спестят нещо по монтажа, ще ви изслушат, посъветват... Но те знаят, че ако ти - клиента останеш доволен, по-натам ще използваш пак услугите им, или ще им доведеш нови клиенти.
    Хе- хе.Време за самореклама.
    Не е съвсем така както го описваш-има и друга страна- част от малките фирми са умряли от глад, нямат пари и не плащат добре на монтажниците си като резултат -монтажниците не им пука как монтират или крадат от монтажния кит-например дюбелите и бият металната стойка на вътрешното тяло направо с винтовете в стената, без да са пробили дупки за дюбели и да са сложили дюбели(това при стена от Итонг) .

Та въпроса НЕ Е дали е МАЛКА или голяма фирмата(черна или бяла котката), а ДАЛИ си КОНТРОЛИРА персонала(лови ли мишки) има ли въведен стандарт за самоконтрол на качеството и когато(а не ако) констатира лош/неправилен монтаж на собствените си монтажници да ги наказва и дори уволнява и в същото време да си изпрати други които да оправят мазалото на клиента.Ако има настъпили вреди-строшен компресор да го смени за своя сметка или за сметка на гаранцията.
    Да не говорим, че някой нямат дори необходимите по наредба инструменти за работа, а само неработещи такива колкото за пред РИОКОЗ като ги проверяват да ги покажат.

Да не философстваме и да не си правим самореклами(защото е умряла циганката която.....).Така клиенти няма да привлечете.И аз(както още 400 000 българи) съм/сме във волнонаемния сектор и не лапам/е мухи ...

4. Тук е от
    Aug 2011

Каква самореклама бре, Вие justify знаете ли аз с какво се занимавам? Казвам го от опит в сферата на телекомуникациите, пък и други сфери на обслужване...

5. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Justify - Човека е клиент, не е фирма за климатици.

6. Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от DUNDURMA
    а бре металсън...................не съм писал поста с цел да те обидя,просто казах че за каквото си платиш това ще получиш.а за това кой каква кола има................нали си чувал лафа за мъжете с големите коли и малките пишки.не ми вкарвай чужди думи в устата.а ако наистина имаш лексус и търсиш климатик до 1000лв.- ето ти манталитет и начин на мислене.
    Всичко е много точно.
    Колега, здраве и щастие за теб и цялото ти семейство.
    Не карам Лексус.
    Ако имаше опит и познания, щеше да ми бъдеш много по - полезен със съвет при избора ми м\у двата климатика.
    Лаладжийски моабети мога да си правя и с комшийката ми Фиданка.
    Всичко най- хубаво

7. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте, търся съвет за покупка на климатици за отопление. Апартамента е с три стаи, 4-ти етаж от осем етажен блок с тухлени стени, с 5 сантиметра външна изолация и PVC дограма с K стъкло. Мисля да сложим два климатика в по-големите стаи и единият от тях да топли и най-малката (кухнята), макар и да не поддържа същата температура. Стаите са със следните размери - хола е 24 квадрата, спалнята е 13 квадрата, кухнята е 10. Таваните са високи по 2,60. Холът и спалнята са със западно изложение, кухнята е със северно. Спалнята има две външни стени, а останалите по една. Апартаментът е в София, а бюджетът ми е 6000 лева.

Важно е климатиците да са тихи, понеже и в спалнята и в хола ще спят хора. Също да могат да работят на ниски температури. Гледам че повечето модели пише че топлят до -15, а в София понякога температурата спада и до -20.

Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват.

8.  

9. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

10. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Endymion добре дошъл във форума! След като разполагаш с такъв бюджет, според мен трябва да го вложиш в най-доброто.
    Първи вариант на 100 волта - за хола този, а за спалнята този.
    Втори вариант на 220 волта - за хола, за спалнята.
    При първия вариант ако може да ги намериш двата от едно място за 6000лв. ще е по-добре.
    Успех!

11. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Както казах по-горе, Sanyo Shiki Sai Kan за съжаление вече е свален от новите каталози на марката. Чакам 100% потвърждение от вносителя, но това, което имам като информация е, че вече няма да се произвеждат. Жалко бих казал аз.

Така, че се ориентирай към машините, които е предложил Aleksandars.

12. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Да, в каталога на САНЬО за 2011/2012 година модела го няма.Остава да се произвежда само МИНИ-то.

13. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Да, в каталога на САНЬО за 2011/2012 година модела го няма.Остава да се произвежда само МИНИ-то.
    Пак е нещо. За Япония няма и каталог.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    Напълно подкрепям. Може и 5-та серия, както си прецениш.

16. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте,прочетох последните 10 страници и се обърках доста какъв климатик точно ми трябва.
    Така,първо да кажа какво е помещението-около 22 кв.м. стандартна стая в нова кооперация с външна изолация и ПВЦ дограма.Лошото е,че една от външните стени е калкан около 7 метра.като цяло зимата си е доста хладно!Та по мои сметки 12-ка климатик инвертор би трябвало да ми свърши работа.В стаята ще се спи,така че е желателно климатика да е доста безшумен.Брат ми има един Дженерал от преди 4 години,който се справя много добре зимата,но пък вътрешното тяло пука изключително дразнещо.Та искам климатик,който да е доста безшумен вътре!Климатика ще се ползва главно за отопление,така че е важно да е с добър СОР.
    Условията ви станаха ясни,сега да кажа и бюджета си-до 1500 лв с включен монтаж.Всъщност това е максимума,който мога да си позволя,а оптималния вариант за мен е около 1200-1300 лв!

Разглеждах доста модели тия дни из нета и стигнах до следните модели:

Sharp AY/АЕ XP12LSR -1200 лв с монтажа
    HITACHI RAS/RAC-D14EX3 -1200 лв с монтажа
    DAIKIN FTXN 35K/RXN 35K -1100 лв с монтажа
    FUJI RSG-12LKC -1160 лв с монтажа
    FUJI RSG-12LEC -1280 лв с монтажа
    Mitsubishi MSZ-GC35 VA -1350 лв с монтажа
    PANASONIC CS/CU-E12LKE -1300 лв с монтажа

Това е горе долу всичко,което набелязах,но ако смятате че списъка трябва да се допълни с някой друг модел или марка,съм отворен за всякакви предложения.Както и дали трябва да отпадне някой модел категорично от тези,които съм написал!
    Благодаря предварително за съветите ви!

17. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Взимай Panasonic-a, но на Техно... монтажа е под съмнение. Виж във форума говори с Climamarket, предполагам ще ти даде същата или по-добра цена със свестен монтаж.

18. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от trubadur_73
    като цяло зимата си е доста хладно!
    trubadur_73, тази хладна зима да не е в Сандански?
    Да "вкарам" още 1 предложение - Toshiba RAS-137SKV-E3.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе