Грешиш, JustifyНито фенщина, нито логика е намесена в избора ми (нито пък инат... не съм толкова богат, че да хвърля 2000 лева на инат...). Твърде отскоро разбрах предимствата на отоплението с климатик, за да съм фен на някоя конкретна марка. В подписа ми пише, че имам фуджицу, но аз лично не го ползвам защото не е монтирано, където аз живея, тоест няма как да съм фен на фуджицу без да съм им потребител
![]()
Последният климатик, който взех беше Sharp 12LSR. Нито съм фен на марката, нито знаех, че правят климатици, нито пък във форума (респективно в БГ) има много собственици/фенове на Sharp. Тоест още експериментирам така да се кажеВзех го ей така - като дънки
Дано да е здраво, пък колко топли, майната му
Логика също няма в избора ми. Просто съм много впечатлен от това да мога да разчитам на гарантирана номинална мощност през почти целия зимен период! Защото в БГ рядко падат под -10 t и то предимно нощно време - тоест много рядко през зимата и то за броени часове в денонощието. LD-то е добро, но изглежда (поне по данни от производителя) LT-то е доста по-стабилно на студ.
За плазмата съм съгласен иначе, щом йонизатор усещам, сигурно плазмата ще е още по-добре.
Все пак доста вода ще се изтечеЕстествено, че може и да съм на друго мнение след време
Може пък МИДЕА да са изкарали ТОП модел до тогава :P Живот и здраве догодина ще купувам още 1 клима - номинал около 4 ми трябва.