Категорично LDC.
Ето как един мои клиент си боядиса вътрешното тяло.
Много хубаво е станало ....Ето как един мои клиент си боядиса вътрешното тяло.
п.с дано да е трайна боята
На PANASONIC CS/CU-E12LKE коя му е слабата страна в сравнение с Fuji-то
Фуджи/фуджитсу или дженерал-според оставените небоядисани три бяли участъка.Най ми прилича на фуджи.Първоначално публикувано от aruba_man
А да климатика е Fuji конвенционал беше в едно кафе и го демонтирахме но дори и след измиване си остна пожълтял от пушека и момчето го боядиса преди монтажа.
Днес прочетох доста теми, повечето стари и смятам да споделя няколко цитата на участници, които запомних : 'В форума повече четете, отколкото пишете' ; 'Форума не е чат' ; 'Ако не сте наясно с материята, моля спестете ни мнението си' ; 'Теми по дълги от 2 стр. не ги чета'..... и много други. И аз също съм писал доста глупости де. Това би трябвало да се отнася най вече за участници, които са навъртели над 3 публикации на ден. Да намалят малко скоростта.
++++....Много плюсове за 100 V машини и наблюденията са ми съвсем пресни - от изминалата зима.В службата сме с Fujitsu ASYA 12 LGC а вкъщи с два National-a от далечната 2003-2004 и въпреки всичко са с много по-добри показатели от новите Fujitsu-та,а за безпроблемната им работа въобще няма смисъл да споменавам.Така ,че само Made in Japan на 100 Волта!
Една историйка. Фризьорката ми има салон, който е преустроена маза с обем около 40 кубика. Тъй като е под наем, през 2005 г. слага някаква евтина ОСАКА, 12-ка конвенц. Вечер изключва централно захранването(не знам защо) и зимата сутрин в 9 ч. представете си студен старт при темп. -5; -7 гр. Наистина в Варна няма големи студове, ама все пак. Любопитното е, че за тези 6 год. климатика не е дал дефект, както и не знае що е туй профилактика. Айде убедете я че осака е кофти климатик.
От Енергото я убеждават ежемесечно, ние нямаме думата.
Първоначално публикувано от deian
p.s тук деян е прав за толкова години с високи сметки е платила един хубав инвертор японска марка на енергото
Правил съм почистване на климатик от фризиорски климатик бих казал че е ужасно трудно дори с пароструйката не се махаше лака и прахоляка по турбината трябваше с пасмасова четка твърда да се търка.
Напълно съгласен!Първоначално публикувано от VeleV.Klima
С тия фризьорски салони е ад!!! Дайкин ни запече вентилатора на турбината на седмия месец след монтажа,от друга страна пък имаме Фуджи което четвърта година е в такъв салон и няма никакъв проблем!?!?!
Е климатика от фризиоркия беше точно фуджи 12ка конвенционал а как се разглабя направо е отврат този модел. А имам едно Хитачи 100v което съм монтирал в такъв салон и вече осма година не е пипано незнам в какво състояние е но работи.