Страница 44 от 238 ПърваПърва ... 3442434445465494 ... ПоследноПоследно
Резултати от 646 до 660 от общо 3560

Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2010

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Здравейте отново
    Споделих наученото във форума с фирмата, която съм решил да ползвам за монтирането на климатиците, шефа им идва у нас, гледа и според него 7-ци няма да ми свършат работа.Тоест ще са добре през 10 месеца от годината, но през януари и февруари да не очаквам да е топло у нас. Освен това стигнахме до извода, че през голяма част от времето вратите на стаите ще стоят отворени и ще се топли целия апартамент(тоест +10кв.м. коридор).

Препоръчва ми "ASYA 9 LD Plazma", но цената в момента на този модел за 3 броя която ми дава е 4800 с монтажа...
    Общо взето ми обясни, че единственото, което може да ми предложи под 4000 лева е LGC серията на фуджицу или FTX серията на Дайкин.
    Като личното му мнение е, че дайкините от тази серия не са много за предпочитане.

А за LGC каза, че 12-ката имала отоплителна мощност на 9-ка от другите марки, а девятката топли колкото 7-ца ... Затова казва ако ще е LGC, че трябва да е 12-ка.
    Сигурно вече ви писна от мен, но може ли един коментар - дали не ме мятат ?

2.  

3. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от stoichov
    Здравейте Искам да си купя климатик но вече тотално се обърках инвертори, плазми, сензори... Трябва ми за помещение 20м2 + свод и коридор 7м2. Имам вътрешна изолация само на тавана но съм на 1-ви етаж и без външна и трябва да стопли ще има и външна но само на северната страна. Много държа да не е Китайски или Малоазийски с последните съм си имал проблеми готов съм да се разделя с 2000-2500 само да си нямам главоболия. Ако някой ползва или монтирал нещо за подобни размери и изисквания и е доволен моля да сподели.
    Здравей stoichov и добре дошъл във форума!
    Мисля че този екземпляр е точно според твоите изисквания и нужди. Климатизатора е произведен през 2008г. и е най-високия клас на марката за същата година в Япония . Ако обаче нямаш симпатии към рециклираните машини, тогава това е другия вариант според мен.
    Не си писал от кой град си и какви вътрешни температури искаш да поддържаш през зимата, но това няма да има толкова голямо значение ако се спреш на един от тези два климатика
    Успех и късмет в избора

4. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Човека е от Плевен вчера и аз му предложих това RSA-14LGC 4.20 (0.90-5.30) 5.60 (0.90-8.40) 1.11/1.45 230V; R-410A;24ч.таймер 1,800лв с безплатен монтаж но като гледам ще се "хвърля" на панасоник 12ка на промоция.

5. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Определено ще сбърка с 12-ица на ПАНАСОНИК.Посочили сте му правилните машини, но избора си е негов.

6. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Всъщност сега разбрах че бюджета му е до 2500лв вчера не чух такова нещо. Всеки си преценява и взима това което си е намислил надявам се да нама проблеми после каквато и машина да си вземе.

7. Тук е от
    Apr 2011

Здравейте!

Моля за съвет за климатик за отопление на стая 19 м2 с три външни стени, съответно запад,север и изток,от долу и от горе необитаеми стаи.Градът е Велико Търново.До сега се отоплява с Осака 12 инвертор/купувана 2003г./,но е доста шумна,а при -15*, -20*,външното направо ще излитне и едвам поддържа 20*.
    Предпочитани температури 23*-24*,бюджет до 1800 лв.
    Благодаря предварително.

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Подходящ е 12 LDC - http://www.bulclima.com/klimatici-i-...shb12ld-plasma .С монтажа ще ти дойте тъкмо 1800 лева.И 09LDC ще свърши работа, но може да не ти достигне мощност при много ниски температури за исканите то теб 23-24 градуса, пък и във ВТ си е студено.

10. Тук е от
    Apr 2011

Благодаря ти edi 1,явно трябва да побързам с покупката.

11. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Побързай, защото вече не се произвеждат и не се знае до кога ще има.Машината е изпитата през годините и топли много добре.

12. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от seemore
    Здравейте отново
    Споделих наученото във форума с фирмата, която съм решил да ползвам за монтирането на климатиците, шефа им идва у нас, гледа и според него 7-ци няма да ми свършат работа.Тоест ще са добре през 10 месеца от годината, но през януари и февруари да не очаквам да е топло у нас. Освен това стигнахме до извода, че през голяма част от времето вратите на стаите ще стоят отворени и ще се топли целия апартамент(тоест +10кв.м. коридор).

Препоръчва ми "ASYA 9 LD Plazma", но цената в момента на този модел за 3 броя която ми дава е 4800 с монтажа...
    Общо взето ми обясни, че единственото, което може да ми предложи под 4000 лева е LGC серията на фуджицу или FTX серията на Дайкин.
    Като личното му мнение е, че дайкините от тази серия не са много за предпочитане.

А за LGC каза, че 12-ката имала отоплителна мощност на 9-ка от другите марки, а девятката топли колкото 7-ца ... Затова казва ако ще е LGC, че трябва да е 12-ка.
    Защо не се поогледаш???Цяла зима имаше фуджи илектрик 12ЛД за 1500 лева с монтажа.Дори и сега има фирми които го продават на тази цена.Аз моето фуджи от подписа го взех за 1540 лева с монтаж с включена под него тава за вододотвеждане при дефрост.
    От кой град си ???Иди и виж кой е дилър и н а какви цени ги продават /showpage.php?Phttp://www.fujielectricbg.comageID=2Ако няма на "промоция"(мразя тази чуждица която нищо не казва на потребителя) виж каква в цената в момента и поискай поне 5% отстъпка за трите климатика.Такава отстъпка е нормална за 3 климатика.

Цената която ти искат според мен е прекалено висока, ако е за нормален монтаж.Изпусна за малко.Миналата седмица имаше за 1500 лева с монтаж Шaрп 12 GHR.

13. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от seemore
    Здравейте отново

За три климатика преспокойно могат да ти направят отстъпка!Цена от 1500 лв. на брои си е в реда на нещата и ако ти я направт ги взимай без да му мислиш.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от lavsho
    И Митцубишито не е лошо но в това е истината - http://www.ga-clima.com/index.php?menu=12&id=9
    Тази TOSHIBA на колко пари е ?

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Между 2100-2200 лв..

17. Member
    Тук е от
    Jan 2008

2250 лв. от Джи и Ей с три години гаранция и в Перник я предлагаме(за радост с голям успех)с безплатен монтаж.

18. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от lavsho
    2250 лв. от Джи и Ей с три години гаранция и в Перник я предлагаме(за радост с голям успех)с безплатен монтаж.
    За Плевен имаш ли някой предвид ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 44 от 238 ПърваПърва ... 3442434445465494 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе