... Още един глас за Велев ако си в Плевен, човека работи добре и си разбира от работата!
... Още един глас за Велев ако си в Плевен, човека работи добре и си разбира от работата!
Пак не казваш обема на стаята. Щом няма ядове със съседите, екстраПървоначално публикувано от salky
Холчето е 16м2 и спалняра е 12м2ще го сложа да духа срещу вратат на спалнчта,но си помагам и с 12ка самсунг от другите стай всичко ми е на едно нямам стени
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307991787[/time]_________________________________________________
А кой е Велев в Плевен....къде се намира...
Този твой ''приятел'' или не ти е много приятел ,или не е в час с климатиците,ако те е ''подсилил'' с ASYG 12LEC,който е 7,5/29кг.Първоначално публикувано от salky
salky ,как така нямаш стени,пък има стаи и врати...явно строителството напредва с бясни темпове.Първоначално публикувано от salky
Искам 12ка,но този Шарп ми хареса от по горен линк
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307996100[/time]_________________________________________________
Ами утре ще го питам точно модела,и ми е интересно какво ще кажете за него модел,дето толкова ми го хвали...
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307993311[/time]_________________________________________________
Не човече просто стайте са ми като голям салон.
GNF,благодаря за съвета,но защо ме навиват за 12ка все пак са 2 помещения.Не че оспорвам твоя съвет,но пак този моя познат ми казва Салки тук си за 12ка.А той поставя климатици има такава фирма,та незнам.Склонен съм да дам малко повече пари та зимата да нямам ядове.Иначе пак БЛАГОДЕРСКО...
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1308002040[/time]_________________________________________________
А този модел GE25VA има ли го 12ка.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307998920[/time]_________________________________________________
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307995401[/time]_________________________________________________
GNF http://www.technomarket.bg/products/...2lsr-ae-x12lsr ,а този модел.
Е да, ако ще е от LE серията. Затова ти казах не обръщай внимание на тези номерации, а избирай по отдавани мощности. Но ако Самсуняка се зори през зимата може да се помисли за по-високи мощности Колко е максималния бюджет с монтажа?
Ами........1300-1400лв.Да ми е топло човече,че жената е студелива.Пък като и е студено....нали се сещаш.. .Но това за отдаваните мощности,не се бях замислял,така че и на сностна 9ка ще клекна...
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307999520[/time]_________________________________________________
Този Шарп ме задоволява финансово стига да е читав.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307996052[/time]_________________________________________________
А съм и от Плевен тук зимите са....малееееееее
Какво значи това:
РАБОТА В РЕЖИМ ОТОПЛЕНИЕ ОТ -7С ДО +24C, а под тази температура.....КПД-то ли пада или какво? Питам защото не разбирам.Значи ли това ,че при -15-20 няма да топли или ще замръзне....
Значи, че не можеш да разчиташ на него извън оказания интервал. Може да топли, може и да не топли. Може да замръзне или да отлети в неизвестна посока...
GNF Ами добре модела,ама съм от Плевен,не го виждам по веригите този модел.
По-добре се съобразявай с указанията на производителя. Ако имаш перфектна изолация може и да те топли и да не замръзне. Когато се избира климатик, под внимание се вземат условията на помещението и желаните стайни температури.Първоначално публикувано от Panagito