С какво 09LDC е по-добър от Шарп 12GHRа от Саньо DK28T,D28U
Колко му е КОП-а при -5 градуса
Каква мощност отдава при -5 градуса(на номинал)защото на макс имам данните,но за номинал никъде не се споменава,странно..защо ли са споменили само данните при максимум?Топлообменника на дженерала е едноредов,а на Шарпа,Саньото и Чофуто какъв е
Компресора му е DC роторен,а останалите и те ли са с единичен или има някой с двойно роторен компресор,такива неща ме интересуват,които аз не успях да намеря(сега ще се поразровя в руските сайтове,каквото намеря ще споделя)
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1294407167[/time]_________________________________________________
При -5 топлоотдаването варира между 60,70% в най-добрите случаи.А по пътя на логиката за такива температури по принцип са нужни повече киловати отколкото при +10(повече топлозагуби)пък имаме дори по-малко отдаване,значи навлизаме..в максимума,не е ли такаклиматика започва да "хапва" над номинала(по-близо до максимума)съответно да хапва и повече ток,ако е икономичен само на номинал и лапа много ток на мощности над номинал,както при някой се наблюдава сериозно повишение на консумацията над номинал