Като искаш японка за доста пари с КОП - вземи си на пример една Тошиба ама да пише 401 или 402 след името!
работата отива на НИПОН и тв НЕО................(МАЙТАПЯ СЕ)
Наистина ви благодаря за съветите, между три марки и желание за красиво/ефективно/евтино не е лесно .
Повечето хора отиват в магазина, питат веднъж, харесват и купуват. Пък някои почваме да мислим, да се чудим и.....
Черпя ви с по едно уиски - блек рам , 10 годишно. (и аз се майтапя).
Лека вечер на всички.
/запазвам си правото да питам пак ако нещо ми хвумне анти Нокрия идея/
Предполагам че тук не дизайна е важен ами цената защо не погледнеш тогава това http://www.klimatici-pleven.com/ASHG18FLC.html и това http://www.klimatici-pleven.com/RAS50FH6.html
Велев, няма да стане. Варненеца първо гледа КОП-а да е 5 и нагоре и чак тогава дизайна, а дали ще го стопли е на 3-то място :rolleyes:
А бре хора, рисувам не съм богаташ освен ако не си купите картини. С Toshiba-та имах на идея, ако надмогна доста себе, ако въобще говорите за този случай.Благодаря edin1, явно го познаваш. gnf на ме познаваш, за да даваш мнение. За много неща мисля тези месеци, защото правя ремонт и ще влизам в това жилище. Искам нещата да са наред, за това търся компетентно мислене. Между другото, дървената дограма е нова с настилки в това помещение, естествен паркет. От самото начало на ремонта съм си мислил, как дървото се допълва перфектно към сегашния начин на отопление( за мен най-добрият, макар че ще ми е за първи път да имам климатици в жилището си е начина на отопление с климатици).
Този пост е редактиран от il; 16-11-12 в 02:01.
Ммм да,стана ясно. Разбрах.
Здравейте! Моля помогнете в избора на климатици за отопление в район - Габрово (където в доста студено и мразовито):
- 2-ри (последен) етаж от къща с нова ПВЦ дограма - 3-ен стъклопакет, външна изолация 5см и тавани на 2.40 с гипсокартон.
1. Спалня - 15 кв.м с южно изложение с врата към тераса и една външна стена.
2. Кухня и всекидневна - общо 25 кв.м - еднакви по големина помещения, съединени с портал (свод) - 2/3 от цялата стена, три въшни стени (рядко слънцето ни идва на гости).
Възможните марки , които разглеждам са: Daikin; Mitsubishi; Fijitsu; Fuji, разбира се и други, които според вас биха ми свършили работа. Бюджетът е около 3000-3500 за две машини.
Благодаря, предварително!
1. Спалня -MITSUBISHI Heavy SRK/SRC 25ZJP-S Климатик MITSUBISHI Heavy SRK/SRC 25ZJP-S
2. кухня-всекидневна - TOSHIBA Ras 16 SKV2-E Климатик TOSHIBA Ras 16 SKV2-E или TOSHIBA Ras 13 SKVP2-E Super Daiseikai6 Климатик TOSHIBA Ras 13 SKVP2-E Super Daiseikai6
От двата за хола бих дал още малко пари и бих купил 13-ката-тя е по силан от 16-ка в режим отопление ...