С монтажа там ще е.Първоначално публикувано от Jackas
С монтажа там ще е.Първоначално публикувано от Jackas
Първоначално публикувано от justifyВчера при -6, -7 и обилен снеговалеж/влага наистина дефростваше на 55 минути, който траеше точно 5 минути. Днес цял ден при -8, -10 сух студ, преди 5 минути направи първия дефрост от обяд насам. Това за протокола. За 1500 лева си беше сделка. 2000 без монтаж и аз не бих дал.Първоначално публикувано от Mega
Здравейте отново!
Поради промени в много аспекти,се налага да се откажем от първоначалните ни планове за покупка на Panasonic MKE-3 за хола. Сега положението е следното :
Местороложение - спалня.
Бюджет около 850 лв. с монтаж.
Спалнята - параметри :
квадратура - 15
изложение - запад
изолация - външна 5 см. и на покрива битумни мембрани
етаж последен
В стаята голям гардероб от пода до тавана - около 3 кв. взима.
За сега стаята се ползва само за спане и затова съм се насочил за конвенкционален, пък и за тези пари инвертор читав едва ли има.
Прикачвам и скица.
Благодаря на отзовалите се.
Първоначални впечатления за това - http://www.**********************/klim...-09ua-159.html
http://www.technomarket.bg/products/...nh0-s-09af-uh0
50 лева все ще намериш отнякъде.
За същите пари бих взел http://www.technomarket.bg/products/09054106/lg-s-09at .Първоначално публикувано от bat_Valio
COP на FUJI RS-09UA няма как да е 4.07 ако:
Отдавана мощност (отопление)
3.05 kw
Консумирана мощност (отопление)
0.84kw
zhelko +1
за
lg-s-09at.
bat_Valio да вземеш да си преинсталираш компа и да форматираш диска, че си като Черния Лорд от 'Властелина на пръстените' като "стъпиш" във форума -след теб само огън и жупел- не може да се влезне в темата...
Здравейте. Моля помогнете трябва ми климатик до към 700лв. стаята е 17м2 има и дограма. Благодаря предварително..
Пак ли? Взимай нещо, докато не си редуцирал бюджета до 300лв.Първоначално публикувано от Mr.CrazY
Здравейте колеги,
бих искал да ви помоля, да ми препоръчате климатик за спалня, който ще се ползва за отопление и охлаждане. Размерите на стаята са - 10кв.м - 30куб.м., намира се на 1ви етаж в жил. блок. с дървена дограма, но с перспективи скоро време да се смени. Бюджета е около 1100лв. за момента съм се спрял на този: FUJITSU ASY-G09LE, но много ще ми бъде ценно и вашето мнение! Дали може да ми се препоръча и някой по евтин ? Благодаря предварително на всички помогнали !
Не е за мен Kasap аз се здобих вече с климатици 12лке 09лдц Искам да купя нещо за баба ми, съжалявам е вече жената с тия радиатори ... за това ако може някой да даде съвет ще съм му благодарен ...
То ти май не искаше клима втора ръка,но баба ти,ако няма предрасъдаци за тази техника,пък и щом трябва и да е климатик за 700лв,това е първото което идва на ум?Първоначално публикувано от Mr.CrazY
+1
Вземай едно дърто японче за бабето, и нямаш дертове!
[/quote] Симпатично фуджицу,но с това ASY-G09оLEкотено външно 23кг. хич ми не допада.Първоначално публикувано от asdator
diksanal, добре разбирам. Около тази цената тогава, какво може да ми предложите?